Een Air Mouse van Kabel-Mania maakt het leven nèt even een stukje gemakkelijker bij het bedienen van allerlei entertainmentapparaten.

Op het eerste gezicht lijkt de Air Mouse op een gangbare standaard afstandsbediening, maar deze schijn bedriegt.
Zoals de naam al aangeeft, is de Air Mouse niet alleen een standaard afstandsbediening, maar het is ook een muis. Het is echter geen muis in de traditionele betekenis. Het is meer een soort Nintendo Wii afstandsbediening.

Deze gizmo is speciaal gebouwd om de traditionele bedrade muis te vervangen en kan gebruikt worden om jouw TV box, Smart TV, computer of zo te navigeren. De meeste hebben oriëntatie- en bewegingssensoren, opdat je deze muis door de lucht kan laten zwaaien in plaats van het vast te houden op een bureaublad.

Met deze zogenaamde ‘lucht-muis-afstandsbediening’ kan je lekker in de lucht zwaaien en de cursor op het scherm eenvoudig bewegen. Zo’n luchtmuis helpt een beetje mee om RSI te vermijden, maar bij veelvuldig gebruik kan het je wel een stuk meer spierballen geven... of te wel een ‘gorilla-arm’!

Eén van de grootste problemen bij het gebruik van bijvoorbeeld een Android TV box is dat je soms naar Apps of je favoriete shows op Netflix moet zoeken, maar dat je geen standaard toetsenbord hebt om het op te typen, waardoor je gedwongen bent om met een afstandsbediening of muis gebruik te maken van het zogenaamde schermtoetsenbord.

Kabel-Mania biedt jou solide en elegante combinaties aan van een mini-toetsenbord met een Air Mouse. De Air Mouse is ideaal voor het spelen van games op onder meer een Android Smart TV. Daarnaast bevat het een mini keyboard. Bedien hier eenvoudig jouw Smart TV box of mini-PC mee vanuit jouw eigen luie stoel!

Met een simpele druk op de knop transformeert jouw Air Mouse in een volledig functionele tool voor de interactieve bediening voor presentaties, multimedia, videoconferenties en internettoepassingen.

Plus een multifunctionele combo Air Mouse is geschikt voor Windows en Mac OS computers, home theater PC gebruikers, IPTV, Internet TV, Google TV, Android TV box, PS3, Xbox 360 en nog veel meer elektronische gadgets!

Jazeker, als jouw multimedia kat in de val zit, dan dansen die luchtmuizen er wel omheen. Verbeter jouw multimedia navigatie dus ook optimaal met een slimme Air Mouse combo van Kabel-Mania.nl

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Air+Mouse