‘Love is in the air’ ken jij wellicht wel van de bijzondere verhalen over mensen met familieleden in verre landen die ze niet makkelijk zelf kunnen bezoeken. The sky is hier the limit wanneer Robert ten Brink de gehele wereld over reist om deze ontmoetingen op TV beelden vast te leggen.

‘Love is in the air’ is tevens een disco liedje uit 1977 gezongen door John Paul Young. Neurie het maar even mee, dan weet je welke ik bedoel: ‘Love is in the air everywhere I look around. Love is in the air every sight and every sound. And I don't know if I'm being foolish. Don't know if I'm being wise, but it's something that I must believe in... And it's there when I look in your eyes’.

Als ik jou nu even diep in de ogen kijken, kan jij dan nog zeggen dat liefde ook niet iets met jou doet. Want wie wordt er nou niet een beetje zacht en weeïg van binnen als je aan verliefdheid denkt. Maar wat is de betekenis van die uitdrukking ‘liefde is in de lucht’?

Misschien kunnen we het als volgt omschrijven: Wanneer twee mensen verliefd op elkaar worden, dan kunnen anderen om hen heen een bepaalde sfeer waarnemen, een soort positieve energie die zij tussen elkaar verspreiden en dit daarna ook nog eens rondom hen verbreidt.

Deze liefde is zo enorm voelbaar dat het bijna besmettelijk is. In de buurt zijn van mensen die super verliefd zijn, maakt ons vatbaarder en veel ontvankelijker om zelf ook verliefd te worden. Misschien omdat wij dan voelen dat liefde echt mogelijk is.

Liefde kan je niet alleen voelen naar personen, maar je kan natuurlijk eveneens lieflijke zorg uitdragen naar de dierbare objecten in jouw leven. Sommige dingen maken je zo verknocht van ze, dat je hen flink wenst te beminnen, laat staan ze volop wilt koesteren!

Love kan zodoende voor die MacBook Air zijn, of een andere geliefde portable notebook partner. Leg die computerlieverd van je daarom hartstochtelijk in de watten met een zachte foam laptoptas van luchtdoorlatend materiaal. Want laten we eensgezind zijn: als jij goed voor hem zorgt, dan kan hij ook beter voor jou zorgen!

Deze essentiële liefde komt zo dus van twee kanten. Zonder dat heeft het laptopleven weinig betekenis, raakt die MacBook wellicht snel beschadigd of slijt het zelfs heel langzaam weg.

Zo’n love is in the air... bag is het beste wat jij hem zou kunnen geven en is voor hem het meest waardevolle geschenk dat hij kan krijgen.

Wie echt naar de wensen van z’n laptop partner luistert, stilzwijgend met elkaar praat en hun gevoelens toont, zal slagen in een langdurige computer liefdesrelatie. Dus geef die laptop van je ook een luchtige ‘air-bag’ als je van hem/haar houdt.

Kabel-Mania.nl doet absoluut niet luchtig over de fijne beschermende kwaliteit van een laptop air bag, want de grote kunst van de liefde is juist om het licht en luchtig te houden!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Air+Bag