De Zoom H1N oplossing!

Wanneer jij vroeger iets fatsoenlijk mobiel met een goede geluidskwaliteit wou opnemen, dan was er veel kostbare hardware vereist èn had je al bijna een geluidtechnisch diploma nodig.

Er zijn momenteel allerlei mobiele APPS verkrijgbaar die dit ‘zware werk’ aankunnen, maar er ontbreekt veelal nog iets... Voeg daarom nu de Zoom H1N recorder van Kabel-Mania toe aan jouw werk arsenaal en dit probleem is per direct opgelost!

Ontwerp Zoom H1N

Het slanke ontwerp van de Zoom H1N is net groot genoeg voor enkele eenvoudige bedieningselementen waarmee de gebruiker gemakkelijk door zijn instellingen op het verlichte display kan navigeren.

De twee ingebouwde microfoons zijn flink beschermd tegen eventuele schokken dankzij hun beschermkap en een schroefbevestiging om het aan een microfoonstandaard te bevestigen is alsook heel prettig ingebouwd.

De Zoom H1N recorder van Kabel-Mania wordt gevoed door 2 AAA batterijen, die bij standaard gebruik ongeveer 10 uur meegaan.

Micro SD en audio bestanden

De Zoom accepteert Micro SD kaarten, maar de maximale SD kaart grootte is 32 GB. Het kan opnemen in het WAV formaat op 16 en 24 bit, evenals MP3 van 48 kbps tot 320 kbps, waarbij de gebruikte audiostandaard en zijn resolutie natuurlijk zal bepalen hoeveel audio je precies kunt vastleggen.

De USB poort zorgt voor een eenvoudige overdracht van de opgenomen bestanden zonder dat je een kaartlezer hoeft aan te sluiten. Dit is een pluspunt te noemen.

Line in en out

Een line-in aansluiting voor externe microfoons maakt dit eveneens een geweldige recorder voor interviews. En met de line-out / koptelefoon uitgangen aangesloten op een DSLR camera, is het een geweldig hulpmiddel voor een audioflexibiliteit voor allerlei videoproducties onderweg.

Er is eveneens de mogelijkheid om zogenaamde markeringen in de bestanden in te stellen, dus hoeft het synchroniseren van de audio met de video ook geen problemen op te leveren!

Onschatbare waarde!

In een repetitieruimte is het een audio gadget van onschatbare waarde met een uitstekende signaal / ruisverhouding.

Zelfs een luidruchtige rockband komt met uitstekende helderheid naar voren èn functies zoals een lo cut-filter en limiter zorgen voor kwaliteitsvolle live opnames die echt gebruikt kunnen worden als nuttige hulpmiddelen voor het uitwerken van ideeën na jamsessies of repetities.

Er is idem dito een handige ingebouwde luidspreker, waarmee jij ter plekke kan afspelen.

Maar het gaat verder dan een standaard recorder. Want met een overdubfunctie biedt het de optie om een ​​andere ‘audiotrack’ bovenop reeds bestaande audio te plaatsen.

Voor songwriters is dit een geweldig hulpmiddel voor het maken van een mobiele demo. De mogelijkheid om bijvoorbeeld vocals toe te voegen aan een bestaand bestand dat bijvoorbeeld geen zang heeft, kan ongelooflijk handig zijn bij het vastleggen van ideeën voor liedjes terwijl je onderweg bent of ver weg van de (thuis) studio.

Praktisch hulpmiddel

De Zoom H1N van Kabel-Mania is een echt praktisch hulpmiddel te noemen als externe microfoon voor bijvoorbeeld een digitale camera. En voor muzikanten en/of andere audiotechneuten is het een perfect opname middel.

De Zoom H1N van Kabel-Mania is in het kort een super compacte en handige audio recorder in zakformaat. En dit alles tegen een geweldig betaalbare prijs!

Zoom H1N