Slimme camera’s voor thuisbeveiliging zijn tegenwoordig een absolute must-have voor een smart systeem in huis. Want als jij je eigen huis niet veilig kan houden, dan is de rest van alle moeite voor een slim of ‘smart’ elektronisch bestaan tenslotte ook nutteloos.

En zo’n slimme Xiaomi beveiligings camera voor jouw huisbeveiliging kan ook veel meer doen dan enkel dieven en inbrekers vangen. Het kan je leven ook verlichten door op afstand mee te kijken, of als je dat wilt fijn gluren en luisteren naar de acties van je baby, huisdieren of iets anders belangrijks.

Een slimme Xiaomi beveiligings camera is betrouwbaar, zelfs voor een beginner gemakkelijk in te stellen en is uiteraard via Kabel-Mania heel redelijk geprijsd. Met een Xiaomi camera systeem van Kabel-Mania zorg je ervoor dat je een echt slim beveiligingssysteem in huis krijgt:

Je kan ermee op afstand bekijken. Met een smart home security camera van Xiami kan je eenvoudig dankzij een externe weergave alle video feeds online controleren om te zien dat alles in orde voor als er mogelijke alarmen afgaan.

Het biedt gemakkelijke en gratis software die jou op je mobiel waarschuwt wanneer een ingebouwd alarm wordt geactiveerd.

Push-meldingen. Als iets de huisbeveiligingscamera activeert, worden er rechtstreeks pushmeldingen naar jouw smartphone verzonden. Dit opdat je niets belangrijks zal missen, ook al bent je kilometers ver weg.

Slimme bewegingsdetectie. Nauwkeurige waarschuwingen zijn vooral belangrijk voor de bewegingsgebaseerde slimme homecamera’s. Ook erg belangrijk is te melden om niet te vergeten de juiste beeldhoek voor jouw camera’s te kiezen, dit is om de kans op een vals alarm te verkleinen.

Infrarood nachtzicht. Als je een oogje wenst te houden op jouw nieuwe kantoor aan huis of op je baby of huisdier, dan is zo’n slimme camera met nachtzicht echt puur noodzakelijk.

Eenvoudige installatie. Met een echt slim camera bewakingssysteem van Xiaomi kan je alles installeren zonder dat er een kabel door het huis loopt. Ook als je geen tech-persoon bent, maar wel een ‘smart’ camera beveiligingssysteem voor jouw woning wenst, is een Xiaomi camera oplossing een probleemloze keus.

Hoge kwaliteit. Met een Xiaomi HD video camera kan jij bijvoorbeeld eenvoudig jouw oprit in de gaten houden en indien nodig een nummerplaat van een auto identificeren, zonder zorgen te hoeven maken over mogelijke vage beelden.

Als laatste is er: Tweerichtingscommunicatie. Wil jij die indringers in actie aanspreken en ze verbaal stoppen, tegen je geliefde kleintjes praten, jouw huisdieren bevelen geven of rechtstreeks met een bezorger praten? De Xiaomi smart camera maakt dit allemaal mogelijk!

Beveilig ook slim met een ‘smart’ Xiaomi camera systeem van Kabel-Mania.nl

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Xiaomi+camera