Slimme Xiaomi Mi Jia Honeywell rook en gaslek alarm systemen

Deze mooi gestileerde rook en gaslek detectors van Xiaomi werden beide geproduceerd in samenwerking met het bekende Honeywell bedrijf, welke voorop loopt met producten voor brand- en gasveiligheid.

Ze werden speciaal ontworpen om samen te kunnen werken in het slimme huis  ecosysteem concept van de in moderne ‘smart’ design producten gespecialiseerde fabrikant Xiaomi.

In de doos van deze rook of gaslek melder is onder andere het volgende terug te vinden: de unit zelf, een kunststof wand- of plafondbevestiging, een set schroeven en dubbel plakband.

Er bevindt zich een kleine luchtinlaat in het midden van de sensor, welke gebruikt wordt voor de rook of gaslucht analyse. Via de aanwezige kleine gaatjes kan er natuurlijk een zeer ongenaam luid signaal afgegeven worden.

Er zit tevens een ‘pairing-knop’ aan de voorzijde van het apparaat. Want we spreken hier zoals eerder gemeld over een heel slimme gadget die verbonden kan worden met jouw smartphone!

Want als je meer wilt dan alleen een ‘domme’ rookmelder, kan jij deze koppelen aan jouw gateway.

Dit kan via de zogenaamde Mi Home App, die beschikbaar is in de Android Play Store en de Apple iOS App Store. Dit koppelingsproces is gelukkig vrij eenvoudig.

De Xiaomi Honeywell gas detector bewaakt voor jou de keuken op gevaarlijke gassen. Indien dit gedetecteerd wordt, dan zal het alarm per direct afgaan en wordt er alsook een melding naar jouw smartphone gestuurd. Zo krijg jij een melding zelfs wanneer je niet thuis bent.

De rook detector is een apparaat om vroegtijdig rook te signaleren en zal bij detectie alarmeren en natuurlijk een kennisgeving naar jouw Mi Home-account en Mi Smarthome gateway-hoofdmodule zenden.

De beste plaatsing van de rook modules is aan het plafond van de kamers in je huis. Normaliter zijn dit de woon- en eetkamer, keuken, studeerkamer en slaapkamers.

Al deze apparaten kunnen heel slim zichzelf inspecteren met behulp van de App op jouw smartphone, dus hoef jij dit niet handmatig te controleren.

Beide detectors zijn erg handig omdat ze geen speciale vaardigheden vereisen om ze te installeren en ze kunnen daarnaast net zo gemakkelijk verplaatst worden. Ze werken ook goed samen met een kooktimer op je smartphone, die je handig kan gebruiken bij het koken.

Xiaomi en Honeywell hebben een geweldige samenwerking getoond bij de ontwikkeling van deze slimme alarm systemen.

Breng ook een super-veilige en ultra-moderne wereld in huis met een Xiaomi Honeywell detector van Kabel-Mania.nl

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Honeywell+detector