Het juiste streaming apparaat uitkiezen kan soms lastig zijn. Er zijn er zoveel om uit te kiezen en het lijkt alsof iedereen er is om je te vertellen wat de beste TV box is... Wij van Kabel-Mania dus ook (LOL)!

Want als je op zoek bent naar jouw eerste streaming apparaat, of als jij je huidige media speler bent ontgroeid en iets beters wenst, of als je gewoon een nieuw speeltje wilt... Dan is de eersteklas X92 Android TV Box van Kabel-Mania een ideale keus.

De ultrafast X92 

Deze box is namelijk extreem gemakkelijk in gebruik en bliksemsnel. Dit is dan ook één van onze favoriete boxen hier op Kabel-Mania.nl want het is razendsnel met z’n snelle laadtijden. Het is voorzien van indrukwekkende specificaties waaronder een Amlogic S912 64bit Octa Core processor en een Android 7.1 versie.

Het wordt geleverd tot 3 GB aan DDR3 RAM, wat deze box in combinatie met de Octa processor supersnel maakt. Het biedt tevens een interne opslagcapaciteit tot 32 GB, opdat er voldoende ruimte is voor al jouw favoriete apps en inhoud, plus de mogelijkheid om indien nodig externe opslag toe te voegen.

Wat kan deze Android box allemaal? 

De X92 Android TV Box is de perfecte slimme gadget die jou uren plezier en entertainment levert in jouw huis of op het (thuis-) kantoor. Dankzij het Android besturingssysteem kan je met deze smart TV box niet alleen al je favoriete films en series bekijken, maar alsook op het internet surfen, gamen en profiteren van de allernieuwste TV programma’s.

Met zijn mooie slanke ontwerp is deze 4K TV box een echte aanwinst welke in ieder modern interieur past. Met een ondersteuning van 32 GB intern geheugen en de mogelijkheid om er een extra 32 GB SD kaart in te schuiven, biedt deze Android TV box voldoende opslagruimte om al jouw media op te slaan.  Je kan het ook zeker opvullen met de laatste games, films en wat je ook nog meer wenst.

Toffe bioscoopachtige ervaring 

Deze Android TV box ondersteunt een 4K resolutie en kan media weergeven in de ultra HD resolutie, zodat je echt flink kan genieten van prachtige beelden, levendige kleuren en extreme details.

Na de installatie kan jij jezelf, je familie en al jouw vrienden trakteren op een toffe bioscoopachtige ervaring terwijl je alsmede lekker relaxed kan genieten van de rust plus al het comfort van je eigen woonkamer.

Leun maar lekker achterover, ontspan jezelf en pak gerust wat popcorn of chips, want met de X92 TV box staan er vanaf nu ​​gegarandeerd talloze filmavonden en met entertainment gevulde weekenden op het programma!

Met toegang tot zowel de Play Store als de Kodi TV kan jij met deze 4K TV box gratis onbeperkt gebruikmaken van mobiel entertainment. Je zal je vanaf dit moment nooit meer vervelen!

Ben jij er al klaar voor, voor al die coole multimedia op je TV. Het is zo simpel: schakel de X92 van Kabel-Mania in, maak verbinding met jouw TV plus het internet en jij bent klaar om voor al die visuele actie te gaan!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/index/?cat=0&dir=asc&order=price&q=x92