De WiFi DVB-T tuner stick

De iPad, maar ook andere type tablets of smartphones, is zo’n belangrijk onderdeel van ons dagelijkse leven geworden dat we soms niet eens meer naar het toilet gaan of de afwas kunnen doen zonder de bijzijn van deze moderne technologische kammeraad.

Misschien is hierbij één van de meest opwindende toepassingen de mogelijke functie van een mini thuisbioscoop. De WiFi DVB-T tuner stick van Kabel-Mania.nl, waarmee je via jouw tablet of mobiele TV zenders kunt ‘zappen’, is daarbij een heerlijke aanvulling.

Free-to-air

Deze WiFi DVB-T tuner stick is een compact apparaat waarmee jij simpel vrij uitgezonden TV kanalen kan bekijken op je iPad, iPhone of Android toestel, terwijl je op pad bent of in de frisse buitenlucht zoals op een camping.

Als jij bijvoorbeeld in de trein zit en echt niet kan leven zonder jouw dagelijkse dosis van TV beelden, dan zal deze WiFi DVB-T tuner stick van Kabel-Mania.nl zeker een uitkomst zijn voor TV aanbidders!

Dit compacte TV doosje heeft geen coaxiale wandaansluiting, maar bevat een flexibele uitschuifbare antenne die speciaal is ontwikkeld om een goede ontvangst mogelijk te maken.

De WiFi DVB-T tuner stick is een handige, gebruiksvriendelijke accessoire om free-to-air uitzendingen op jouw iOS of Android compatibel apparaat te bekijken en is compatibel met digitale DVB-T en ISDB-T (1-Seg en Full-seg) TV uitzendingen.

Connectie via WiFi

Dit product creëert zijn eigen WiFi netwerk voor gebruik door het mobiele apparaat en het is zodoende niet nodig om te gaan zoeken naar een internetverbinding of dure mobiele gegevensoverdracht te gebruiken. Download simpelweg de gratis applicatie uit de Apple App Store of Google Play en geniet al snel van het gratis TV kijken.

In welke landen te gebruiken

Deze tuner stick kan worden gebruikt in de meeste Europese landen (maar niet in Italië en Frankrijk), Zuid-Amerikaanse landen en in een deel van het Midden-Oosten. Het is niet geschikt voor gebruik in Rusland en sommige Oost-Europese landen.

TV liefhebbers opgelet!

Kortom, een WiFi DVB-T tuner stick van Kabel-Mania.nl is de ultieme gebruiksvriendelijke accessoire voor alle TV liefhebbers om kosteloos DVB-T digitale televisie via een eigen WiFi verbinding te bekijken op jouw iPhone, Android telefoon / tablet en iPad.

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=WiFi+DVB-T+tuner+stick

Bronnen: techradar.com, trustedreviews.com