De W-S1 van Kabel-Mania is een geweldige projector voor een kindertheater thuis of op reis. Het is een multimediaspeler met een resolutie van 240 x 320 pixels en biedt een contrastverhouding van 500: 1. Met de handmatige focuslens kan je eenvoudig de juiste projectieafmeting instellen voor een ultiem kijkplezier voor jouw kids.

Met deze mini projector, welke voorzien is van een HDMI ingang en USB plus TF / Micro SD kaart sleuf, kan jouw kind in een zeer comfortabele positie volop genieten van foto’s en video’s / cartoons.

Levendige videobeelden

De W-S1 projector ondersteunt 720P, 1080i en 1080P video, enz. Daarmee kan je heldere en levendige videobeelden weergeven.

Groot beeldformaat

Laat jouw kinderen genieten van een geweldige kijkervaring tezamen met zijn of haar vriendjes. Het biedt een beeldformaat tussen de 50 en 180 cm op een projectie afstand tussen de 1 en 3 meter.

Ingebouwde luidspreker

Dankzij de ingebouwde HiFi luidspreker van 2 Watt kan je extra genieten van een prachtige kijkervaring.

Superieure LED lichtbron

Deze draagbare mini Kid LCD projector bevat een superieure LED lichtbron, die onschadelijk voor de ogen is, helderder weergeeft en langdurig meegaat.

Grote multimedia connectiviteit

Geniet via zijn handige menu van een grotere en heldere kijkervaring dankzij een aansluiting op jouw PC / laptop, enz.

Eenvoudig in gebruik

De meegeleverde draadloze infrarood afstandsbediening biedt jou veel bedieningsgemak.

Mini en draagbaar

Deze mini LED projector met eenvoudige bediening maakt het eenvoudig hem overal mee naar toe te nemen. Maar het is eveneens ideaal om ermee te genieten van een compacte thuisbioscoop.

Aantrekkelijk uiterlijk en kleur

De W-S1 trekt met zijn schattige kleuren al snel de aandacht van kinderen, waarna ze eindeloos kunnen genieten van het plezier ervan.

De draagbare mini W-S1 Kid LCD projector van Kabel-Mania.nl met zijn ingebouwde HiFi luidspreker zal absoluut heel wat kinder-joy opleveren!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=W-S1+projector