Een USB hub is een handige computer accessoire waarmee meerdere randapparaten verbinding kunnen maken via een enkele USB poort. Het is speciaal ontworpen om het aantal USB apparaten dat je op een computer kan aansluiten te vergroten.

Indien jouw computer bijvoorbeeld over twee USB poorten beschikt maar jij wenst er vijf USB randapparaten op aan te sluiten, dan zou je bijvoorbeeld een 4 poorts USB hub op één van de PC USB poorten aan kunnen sluiten.

Deze hub zal vervolgens van één poort vier poorten maken, waardoor je in totaal vijf poorten verkrijgt. Dankzij de unieke USB verbindingsmogelijkheid kan je zelfs diverse USB hubs aan elkaar koppelen en zo maximaal 127 apparaten op één computer aansluiten!

Het aansluiten van een USB hub zal het aantal externe apparaten dat jouw computer kan ondersteunen met onmiddellijke ingang flink verhogen. Jij bent niet langer beperkt door het ontwerp van je computer en de tijd die je anders zou moeten besteden aan het omwisselen van kabels om al jouw USB wensen gedaan te krijgen.

Kabel-Mania biedt allerlei bijzondere en hulpvaardige USB hubs aan, voor zowel PC, laptop als mobiel gebruik. Houdt echter goed rekening met de aansluit connector: USB 2.0, USB 3.0, USB-C, enzovoort. De juiste verbinding is afhankelijk van het ‘moeder-USB-aansluitpunt’ van jouw USB apparaat.

Wanneer je een USB hub wenst aan te schaffen, overweeg dan eerst waar je het gaat gebruiken en welke apparaten jij van plan bent om via de hub aan te sluiten.

Als jij de mobiliteit wilt hebben om een aantal apparaten op jouw laptop aan te sluiten, kijk dan eens naar een compacte C610 hub van Lenovo. Deze USB-C hub levert voldoende stroom aan vier USB 3.0 connectoren.

Beschikt jouw laptop over een standaard USB3.0 connector, dan is een Ugreen 4 poorts hub een ideale USB partner. Ugreen biedt tevens fraaie USB 2.0 modellen aan, met zelfs een uitvoering voorzien van een 10/100Mbps RJ45 Ethernet adapter voor Mac, Windows of een Linux besturings systeem.

Zoek je iets unieks voor op jouw desktop, overweeg dan een mooi vormgegeven ORICO MH4U USB 3.0 hub. Met zijn unieke transparante ontwerp en high-performance chip biedt het een zichtbare schoonheids combinatie van wetenschap en technologie.

Ben je op zoek naar een echt grappige maar uiterst functionele USB hub voor op je bureau, kijk dan niet verder dan de ORICO H4018-U3 heb in de vorm van een leuk getint varkentje! Met zijn hoge USB 3.0 snelheid verbinding en ingebouwde multifunctionele kaartlezer kan het zelfs samenwerken met een mobiele telefoon of tablet om er bijvoorbeeld een USB drive of muis op aan te sluiten. Zorg er dan wel voor dat die smartphone of tablet de OTG-functie ondersteunt.

Een snelle hub van Kabel-Mania maakt al jouw USB aansluit-dromen waar!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=lenovo+c610+hub

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=ugreen+hub

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=orico+transparant+hub

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=orico+pig+hub

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/index/?cat=0&limit=45&p=1&q=hub