Een USB flash drive is een super compact, licht van gewicht en behoorlijk draagbaar hulpmiddel voor de opslag van gegevens.

De toenemende mobiliteit van computergebruikers heeft geleid tot een behoorlijk toenemend gebruik en populariteit van flash drives. Afhankelijk van het gebruik, de mogelijkheden en de behoeftes van zijn gebruiker, kunnen USB drives van Kabel-Mania.nl voor verschillende doeleinden toegepast worden.

Overdracht. Een USB memorystick wordt voornamelijk gebruikt om bestanden, documenten, foto’s en zo over te brengen van een desktop naar een flash drive en omgekeerd.

Bewaren bestanden. Afhankelijk van de werkzaamheden van zijn gebruikers en opslagcapaciteiten, worden USB sticks gebruikt om bestanden op te slaan. Gebruikers kunnen PDF-bestanden, tekstverwerkingsdocumenten, PowerPoint-presentaties en spreadsheets opslaan op flash drives van 4 GB of 8 GB. Media- en entertainmentpro’s kunnen allerlei video’s met een grote omvang, zoals tv-series, RAW HD-foto’s en zelfs complete films opslaan op 32 GB USB drives.

Transport van gegevens. Een USB drive kan ideaal worden gebruikt om data van plaats naar plaats te transporteren. Academici, zakenlieden en anderen professionals kunnen zo hun presentaties en lezingen gemakkelijk op een USB data stick opslaan en deze op locatie elders gebruiken.

Backup bestanden. Een USB drive van Kabel-Mania.nl kan perfect gebruikt worden om belangrijke bestanden, foto’s, presentaties en andere persoonlijke data op te slaan als een specifiek back-up opslagapparaat. Wachtwoordbescherming is tegenwoordig beschikbaar voor USB flash drives en beschermen zo de integriteit van jouw belangrijke gegevens.

Draagbaarheid. De USB drive is dankzij zijn kleine lichtgewicht formaat en opslagruimte de ultieme draagbare data-opslag gadget!

Kabel-mania heeft een groot assortiment van deze externe USB flash drives. Je vindt er altijd wel één die jou optimaal bijstaat. Zo zijn er tal van grappige varianten met leuke gedaantes, mini-roterende exemplaren, USB sticks in de vorm van een laserpen en flash disks in de vorm van een nekhanger of armband.

Hoe jij ook jouw belangrijke gegevens mee wenst te nemen: Kabel-Mania.nl is jouw betrouwbare data partner!

https://www.kabel-mania.nl/pc/external-storage/usb-flash-drives