De USB datalink kabel van Kabel-Mania.nl is een heel speciale USB kabel. Je kan er niet direct een USB flash geheugen stick op aansluiten en je kan het ook niet gebruiken om een verbinding te maken met jouw printer.

In feite is er maar één ding waar deze USB-kabel goed voor is, maar dit is dan ook een heel belangrijke taak! Het kan namelijk twee PC’s rechtstreeks met elkaar verbinden voor een ultra-snelle bestandsoverdracht!

Veel mensen weten niet, dat je niet zomaar twee PC’s met een standaard USB kabel op elkaar aan kunt sluiten om vervolgens bestanden over te brengen. Maar met deze hele speciale USB data link kabel is dit wel mogelijk!

De USB datalink kabel wordt aangesloten op een USB poort op iedere PC en wordt automatisch door elke computer gedetecteerd als een verwisselbaar station.

Deze USB 2.0 USB data link kabel maakt het overzetten van belangrijke bestanden zo heel snel en gemakkelijk door ze eenvoudige op je desktop te verslepen (het zogenaamde ‘drag and drop’).

Zo’n USB 2.0 datalink kabel is ideaal voor de overdracht van bestanden tussen laptops en desktops. Het biedt zeer hoge snelheidsprestaties met een gegevensoverdrachtsnelheid van meer dan 15 Mbps. Dat is tot 40 keer sneller in vergelijking met normale USB 1.1 producten.

Kabel-Mania.nl heeft diverse uitvoeringen van USB 2.0 datalink kabels. Ze ondersteunen gegevensoverdracht tussen diverse systemen, waaronder de mogelijkheid tussen Windows naar Mac, Mac naar Mac en Windows naar Windows.

Sommige kunnen alsmede worden gebruikt voor muis- en toetsenbordbediening op OTG (USB On-The-Go) ondersteunde apparaten zoals Android smartphones, tablets enz. Kijk in alle gevallen natuurlijk wel eerst goed naar de software en hardware vereisten of dit mogelijk is.

Deze compacte plug-en-play kabel van Kabel-Mania.nl is ideaal voor thuisgebruik, op kantoor, of indien gewenst om op reis mee te nemen.

Laat Kabel-Mania.nl je zo fijn bijstaan je eens lekker snel te verbinden!

https://www.kabel-mania.nl/kabels/usb-datalink