Binge-watching TV shows is al snel uitgegroeid tot een echt Hollands tijdverdrijf.

Streaming apparaten zoals een TV box van Kabel-Mania zijn ideaal voor marathon kijkers, personen die niet telkens een week op een nieuwe episode op de kabel willen wachten, maar ook voor diegenen die bezuinigen op hun reguliere betaaltelevisie service en zelfs voor de mensen onder ons die helemaal geen TV abonnement hebben...

Met apparaten zoals een Android TV box kan je met een regulier abonnement of ‘pay-per-view-services’ zoals Amazon, Hulu en Netflix die aanbieden, prettig naar geheel eigen wens TV kijken.

Dit kan gaan om heel nieuwe onlangs uitgebrachte films, maar ook film-klassiekers. Of je kan denken aan TV series van vroeger, naast huidige TV programma’s en shows waar je voorheen beslist een abonnement bij de kabelmaatschappij voor moest afsluiten.

Jij kan overigens een TV box streamingapparaat eveneens gebruiken om toegang te krijgen tot unieke foto apps of voor het bekijken van sociale mediasites op jouw TV.

Het is zelfs mogelijk dat jij reeds over een streamingapparaat beschikt. Veel televisies zijn tegenwoordig namelijk Smart TV’s met de mogelijkheid hier vanaf direct toegang te krijgen tot een verscheidenheid aan streamingdiensten.

Veel Blu-ray spelers en de geavanceerde gameconsoles hebben alsook deze functie. Maar voor velen onder ons is een speciaal apparaat voor het streamen van media een veel eenvoudiger, relatief goedkope manier om van iedere TV een slimme variant te maken!

En zelfs al is jouw TV reeds geschikt voor internet, zo’n speciale streaming TV box is dan wellicht toch nog veel handiger in het gebruik of biedt het daarnaast enkele diensten aan die jij niet op je televisie kan krijgen.

Een TV box van Kabel-Mania is heel redelijk geprijsd en eenvoudig aan te sluiten. Sluit het simpel aan op je tv (of computer monitor met HDMI), maak vervolgens verbinding met jouw draadloze netwerk en jij bent er klaar voor om voor al dat streaming plezier te gaan!

Hier bij Kabel-Mania.nl zijn er allerlei verschillende modellen van TV boxen beschikbaar met uiteenlopende functies en specificaties. De allernieuwste modellen ondersteunen nu ook 4K-video’s met een hoog dynamisch bereik (HDR).

Je kan evenzo kiezen tussen een TV settop box en apparaten in de vorm van een stick die rechtstreeks op de HDMI ingang van een TV worden aangesloten. Deze kleine apparaten hebben mogelijkerwijs wel wat minder verbindingen en functies.

Heb jij er ook al flink zin in om in al die beschikbare internet video te duiken? Welnu, spring dan snel in de imposante media stream met een TV box van Kabel-Mania!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=TV+box

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Mini+PC+TV+stick

Via consumerreports.org