Ondanks de vele andere technologische uitvindingen is de televisie in de meeste huishoudens een belangrijk elektronisch communicatiemiddel gebleven. Alhoewel er verschillende manieren zijn om inhoud en informatie te verkrijgen, is iedereen nog steeds niet moe van de TV. 

Er is echter wel heel veel innovatie geweest in de vorm en technische aspecten ervan. De TFT LCD TV die we vandaag kennen is dan ook zeker een televisie die behoorlijk veel afwijkt van de allereerste grote houten dozen met een ingebouwde zwartwit vissenkom buis. 

In de afgelopen jaren is er een behoorlijk grote drang geweest om televisietoestellen af te vlakken en in deze moderne schermen de allernieuwste LED technologieën toe te passen. 

Zo ook een portable TFT mini LCD TV van Kabel-Mania. Deze biedt je de mogelijkheid om al jouw favoriete televisieprogramma’s te volgen waar jij je ook maar bevindt. Deze nieuwe type draagbare televisies zijn dankzij hun LCD schermen en componenten licht van gewicht, zeer klein en zodoende gemakkelijk te vervoeren. 

Al deze mini TV’s kunnen worden gevoed via een lichtnetadapter en zijn vaak ook met een aangepaste stroomadapter op een andere manier te voeden. Ze worden geleverd met ingebouwde TV tuners en er is heel gemakkelijk een handzame antenne op aan te sluiten. Ze zijn handig voor als je gaat kamperen, voor gebruik in een vakantiehuisje, in de slaapkamer of op het kantoor. 

Zo’n mini TFT LCD scherm heeft direct al een USB en geheugenkaart aansluiting om video’s en ander type media af te spelen. Maar voor nog meer bedienings- en compatibiliteit met media formaten zou je misschien liever een draagbare digitale mediaspeler toe willen voegen. 

Dit zijn slimme afspeel apparaten die zo groot zijn als een stapeltje speelkaarten. Ze beschikken veelal over HDMI en/of RCA uitgangen. Deze multimedia specialisten bieden jou veel meer flexibiliteit wanneer het gaat om het afspelen van allerlei muziek, foto of video bestanden. 

Superhandig is eveneens een portable DVD speler met ingebouwd LCD scherm. Zo’n ultra compacte multimedia oplossing kan ideaal zijn voor in de auto of elders binnen- en buitenshuis. Ze zijn voorzien van een ingebouwde accu, bieden diverse aansluitmogelijkheden zoals voor een koptelefoon en hebben soms zelfs een TV signaal ondersteuning.

Hier bij Kabel-Mania.nl vind je allerlei uitvoeringen met scherm groottes tussen de 7 en 14.5 inch. Daar zit dus altijd wel een ideale variant voor jou bij! 

Een draagbare TFT LCD TV of media speler met ingebouwd scherm kan erg handig zijn en vrijwel overal worden gebruikt. Deze kleine portable mini televisies zijn alsook perfect om TV te bekijken zonder al te veel aandacht te trekken. Ze wegen heel weinig, zijn gemakkelijk in te stellen en heel nuttig wanneer jij bijvoorbeeld met jouw kind onderweg bent. 

Het vinden van de perfecte draagbare televisie lijkt soms een hele opgave te zijn, maar hier bij Kabel-Mania is dit snel opgelost met een fijne collectie van portable TFT  mini LCD TV’s! 

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=TFT+LCD+TV

Bevat technische info van slashdigit.com & overtheairdigitaltv.com /