In de jaren tachtig was er slechts één auto met wie je kon praten. Iedere week zaten er miljoenen mensen voor de TV beeldbuis geplakt om naar de ‘Knight Rider’ te kijken, waarin David Hasselhoff met zijn pratende auto KITT de droom van elk (groot) kind waar maakte.

Comlink

Maar vergeet ook niet de ‘comlink’, een apparaat in de vorm van een polshorloge waarmee Michael Knight op lange afstand met KITT communiceert.

Het was niet alleen een horloge waarmee je kon praten, maar eveneens een miniatuurscanner, plus camera om KITT door te laten kijken om zo Michael op zijn avonturen te kunnen assisteren.

Had jij ook altijd al een horloge willen hebben waarmee je kan praten? Welnu, Kabel-Mania helpt!

De moderne T99

De T99 voice recorder armband van Kabel-Mania is namelijk niet alleen een digitaal horloge met 8GB, 16 of 32GB ingebouwd geheugen met de ondersteuning voor één-klik sound recording en op afstand te bedienen opnames.

De T99 is een alles-in-één-opname armband die als een digitale MP3 spraakrecorder werkt en een zogenaamde ‘U-Disk’ functie biedt. Jij kan hiermee eenvoudig hoge definitie audio opnemen.

Met zijn draagbare en elegant ontwerp met een zachte TPU bandje, is het comfortabel de gehele dag te dragen. Het is geschikt voor zakelijk gebruik, onderwijs, vergaderingen, toerisme en andere doeleinden.

De T99 van Kabel-Mania levert een HiFi Lossless Sound Effect. Dat betekent een heldere opnamekwaliteit, met ondersteuning voor MP3 / WMA / WAV audioformaten.

Voice recorder

Deze digitale voice recorder werkt tot op 60 meter afstand en zijn ingebouwde U-drive functie met een hoge opslag capaciteit biedt jou de vrijheid om veel data of audiobestanden toe te voegen.

Opladen en opnemen kan op hetzelfde moment plaatsvinden. Het zal jouw werk tijdens het opladen dus niet onderbreken.

Het HD schermpje van deze bijzondere smartwatch beschikt over IML-technologie. Het toont daarom duidelijk de tijd en zijn gegevens, plus werkt soepel bij het aanraken en inschakelen.

De T99 bevat eveneens een ‘smart power-off protectie’: Het slaat automatisch jouw opname op wanneer er na 30 minuten nog geen handeling is uitgevoerd.

Continu opnemen

Zijn ingebouwde 90mAh lithium polymeerbatterij ondersteunt een werkduur van 18 uur om zo lang continu op te nemen.

Deze T99 van Kabel-Mania is gemakkelijk op te laden dankzij zijn verwijderbare armband wijzerplaat. Verwijder simpelweg de polsriem en jij kan dan direct al de USB oplaadpoort zien. Je hoeft het enkel aan te sluiten op een USB voeding om het op te laden.

Op zoek naar een handige voice recorder ‘KITT’? De T99 smart band maakt al jouw ‘Knight Rider’ dromen waar!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=voice+recorder