De kleine, stand-alone WiFi Szsinocam beveiligingscamera’s (ook wel IP-camera’s genoemd) zijn eenvoudig in te stellen, kunnen eventueel video naar jouw telefoon, tablet of PC streamen en sturen je berichtgevingen als ze beweging of harde geluiden detecteren. De meeste camera’s van Szsinocam bieden alsook nachtzicht en automatische bewegingsactivering.

En of jij nu huurt of een huis bezit, jij wenst uiteraard het beste bewakingscamerasysteem om jouw huis in de gaten te houden terwijl je weg bent. Draadloze Szsinocam camera’s voor een goede thuisbeveiliging is een perfecte manier om jouw huis te controlleren.

Een draadloze IP bewakingscamera kan eveneens worden gebruikt als een babyfoon. In wezen is een draadloze beveiligingscamera een camera die de beelden naar een gewoonlijk veilige online ruimte streamt, waar je deze eenvoudig kan observeren.

Het belangrijkste aspect van deze beveiligingsapparaten is echter dat ze de gegevens coderen (meestal via SSL / TLS) wanneer zijn beelden worden gestreamd en een beveiligde hub of app biedt vervolgens de mogelijkheid voor het bekijken van deze videobeelden via een beveiligingsinstelling met een gebruikersnaam en wachtwoord verificatie.

Veilige positionering van draadloze beveiligingscamera's. Alhoewel je zeker de juiste stappen moet ondernemen om de camera’s zonder ongelukken te installeren, hebben we het hier eigenlijk over de positionering van de IP cams.

Weet je niet waar jij jouw nieuwe beveiligingscamera’s wenst te plaatsen? Eén ding is zeker: je zou bijvoorbeeld geen camera in jouw badkamer of hoofdslaapkamer willen plaatsen ...

Het kiezen van de juiste plaatsen voor jouw camera’s is net zo belangrijk als de aanschaf ervan. Het beste om te doen is door je huis lopen met het oog op je beveiligingsdoelen. Overweeg plaatsen zoals belangrijke ramen, garagedeuren of zelfs kelders, welke als aantrekkelijke toegangspunten voor indringers gezien worden.

Een andere goede tip voor het plaatsen van een camera is om echte camera’s buiten het bereik (en mogelijk uit het zicht) te installeren. Plaats vervolgens authentiek ogende dummy camera’s rondom jouw woning. Op deze manier is het niet een heel groot financieel fiasco als een inbreker één van jouw nep-camera’s breekt...

Uiteraard zou het erg dwaas zijn om een IP cam op het bedieningspaneel van een inbraakalarm te richten.

Beveiligingscamera’s zijn geweldig om in de gaten te houden wat er in jouw huis gebeurt. Kabel-mania.nl levert daarom allerlei draadloze Szsinocam IP camera’s welke vele flexibele installatie opties bieden, zonder dat je videokabels hoeft te gebruiken.

Zien is geloven: de Szsinocam camera’s van Kabel-Mania kwamen... en zagen vervolgens... alles!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Szsinocam