In het Kabel-Mania blogartikel van vandaag behandelen we de unieke en nauwkeurige meetapparatuur van Sndway.

Dongguan Sndway Electronics werd in 2010 opgericht. Het houdt zich al vele jaren bezig met het onderzoek en de ontwikkeling, plus de productie van draagbare laserafstandsmeters, meetinstrumenten met betrekking tot het milieu en andere typen testinstrumenten.

Hun laserafstandsmeter is bijvoorbeeld de populairste laserafstandsmeter die beschikbaar is op de Chinese markt. Het merk Sndway klinkt misschien niet zo bekend in de oren, maar is zonder meer een geliefd en vertrouwd merk voor het meten van allerlei zaken in de bouw, elektrotechnische industrie en nog veel meer takken van nijverheid.

En sommige producten zouden eventueel ook thuis of in het midden- en kleinbedrijf gebruikt kunnen worden. Laten we hieronder eens wat voorbeelden aanleveren:

Digitale luchtkwaliteit meter

De SNDWAY SW-825 is een luchtkwaliteit meter dat gebruikt wordt om onder meer de concentratie PM2.5 in de binnen- en buitenomgeving te controleren. Het is een super-mini en portabel ontwerp dat gemakkelijk overal mee naartoe genomen kan worden.

Het is een ideaal multifunctioneel testinstrument om de luchtkwaliteit te bewaken, wat een waarborg betekent voor de gezondheid van jouw gezin.

Decibelmeter

De SNDWAY SW-526 geluidsniveau- of decibelmeter is een veelzijdig apparaat voor het meten van de geluidsintensiteit in een akoestische omgeving. Deze meter kan op verschillende plaatsen gebruikt worden voor het meten van onder meer ruis. Denk bijvoorbeeld aan een fabriek, op het kantoor, een verkeersroute, etc.

Kabel-Mania levert daarnaast ook nog allerlei andere typen portabel SNDWAY decibel meters.

Laser afstandsmeter

De SNDWAY SWTM40 is een meetlint met een ingebouwde laser afstandsmeter die tot op 40 meter werkt, terwijl het tevens over een lekker ouderwetse ingebouwde lintmeter van 5 meter beschikt. Het is uitstekend voor smart-home metingen of technische metingen van bedrijfsgebouwen.

De SNDWAY SW-331G bevat zelfs 2 lasers, is zelfnivellerend en beschikt alsook over een pulsmodus. Het kan perfect gebruikt worden bij deur- en raaminstallatie, het ophangen van ornamenten, muurconstructie, enz.

Kabel-Mania beschikt daarnaast over nog uitgebreidere en ultra-professionele SNDWAY afstandsmeters.

Pijp / buis scanner en blokkage meter

De SNDWAY SW740, SW730 en SW720 pijpscanners zijn unieke meetinstrumenten, alwaar je blokkages in bijvoorbeeld PVC pijpen kan opsporen. De SW740 biedt dankzij een slimme chip een sterke inductie met een 50cm signaalpenetratie.

De gevoeligheid kan worden aangepast, iets wat de kans van het vinden van de blokkage vergroot. Verder beschikt het over een geluidszoemer, waarmee het de positie van de blokkade duidelijk kan aangeven.

Al deze bovenstaande SNDWAY meetinstrumenten werken met een grote precisie en zijn van hoge kwaliteit. Dus als jij voor snelle en nauwkeurige meetresultaten gaat, dan bieden deze robuuste SNDWAY producten een hoop kwaliteit voor het geld. Oftewel: Professionaliteit, daar staan wij van Kabel-Mania voor!

SNDWAY