Voor alle mobiele werknemers, reizigers of zelfs gezinnen die hun internetmogelijkheden willen uitbreiden, biedt de Sierra AirCard 760S mobiele WiFi 4G hotspot een uiterst snelle en handige 4G LTE verbinding voor zowel thuis, op het kantoor of waar ze ook naar toe gaan.

Verkrijg met de AirCard 760S van Kabel-Mania.nl ook bijna overal eenvoudig een snelle LTE connectiviteit. Deze tweede generatie LTE Mobile Hotspot is makkelijk in minder dan een minuut in te stellen en kan maximaal 10 WiFi apparaten verbinden.

Je kan het bovendien met een AirCard hub koppelen om maximaal 20 apparaten via WiFi of Ethernet aan te sluiten, zodat jij thuis of op een klein kantoor optimaal met al jouw apparaten kan ‘netwerken’.

Jazeker, die unlocked Sierra AirCard 760S WiFi 4G is een perfecte 4G LTE service connectiviteitsoplossing voor zowel consumenten, mobiele medewerkers als IT-beheer specialisten.

Rappe prestaties. De 760S biedt ondersteuning van downloadsnelheden tot 100 Mbps en uploadsnelheden tot 50 Mbps, wat betekent dat zware data-applicaties zoals cloud computing en high-definition video streaming allebei mogelijk zijn. Het levert zeker een merkbaar soepele gebruikservaring.

Super snelle installatie. Druk simpel op de aan/uit knop en verkrijg via de gebruikersnaam en het wachtwoord toegang tot het WiFi netwerk welke op het LCD-scherm worden weergegeven. Er hoeft geen extra software te worden geïnstalleerd en apparaatinstellingen kunnen eenvoudig via een webbrowser worden beheerd.

Zodra deze eenvoudige installatie is voltooid, kan je apparaten alsook met één druk op de knop via de WPS knop (WiFi Protected Setup) op de AirCard 760S verbinden, zonder een toetsenbord of groot beeldscherm nodig te hebben.

Eenvoudig beheer. Bewaak jouw hotspot met real-time informatie welke op het LCD scherm wordt weergegeven, inclusief het aantal aangesloten WiFi-apparaten, de levensduur van de batterij, netwerknaam, wachtwoord, gebruik van gegevens en veel meer. Blader vlug naar extra schermen op je apparaat om de allernieuwste berichten, waarschuwingen, apparaatinformatie en firmwarestatus te verkrijgen.

Voordelen voor de consument. De unlocked AirCard 760S mobiele hotspot biedt alles waar een consumenten maar naar op zoek is. Het is gemakkelijk in gebruik, handig èn het biedt altijd en overal een snel internet.

Voordelen voor IT managers. Gebruik maken van een Sierra AirCard 760S van Kabel-Mania neemt minder tijd in beslag, kost daardoor minder geld, maar biedt tegelijkertijd wel meer veiligheid. Met andere woorden: het is perfect voor IT managers.

Voordelen voor werknemers in het veld en andere mobiele werknemers of gebruikers. Voor al deze personen betekent het gebruik van een AirCard 760S dat jij direct online kan samenwerken met collega’s op kantoor of elders. Dit alles met een snelle en eenvoudige installatie.

De supervlotte 100 Mbps 4G LTE Sierra Aircard 760S hotspot dongle en pocket WiFi router van Kabel-Mania.nl levert jou heel hemels een ultra snelle wereldse verbinding. Wat kan je nou nog meer wensen?

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Aircard+760S