Als jij dacht dat het moeilijk is om een handige laptopstandaard te vinden die het jou heel gemakkelijk maakt ruimte te besparen op jouw werktafel, dan hebben wij van Kabel-Mania de ideale oplossing: een vertikale SOPI standaard.

Het werkt super eenvoudig, want het enige dat je hoeft te doen, is gewoon jouw laptop er vertikaal inzetten en je bent daarna er helemaal klaar voor om op de rest van jouw bureau aan je werk te beginnen!

Deze SOPI standaards zijn behoorlijk draagbaar, kunnen tevens erg simpel worden opgeslagen en nemen niet al te veel ruimte in beslag.

SOPI combineert met zijn handige laptopstandaards vorm en functie om zo wel heel nuttige desktopoplossingen te creëren. Een universele verticale SOPI laptopstandaard biedt niet alleen een moeiteloze organisatie en ruimtebesparing, maar levert tevens een stijlvolle aanvulling op jouw werkblad.

Er zijn bij Kabel-Mania.nl twee verschillende type SOPI vertikale standaards te vinden, namelijk de SOPI SN-001 en SN-002.

De SOPI SN-001 is een gebogen-arc-stijl aluminium desktop laptop standaard die met zijn zeer minimalistische vormgeving goed zijn werk doet om laptops tot maximaal 2,4 cm breedte te herbergen. Zijn zachte siliconen inzetstukken en gladde materiaal bekrast jouw laptop niet maar biedt wel een stevige grip op jouw notebook. Plaats al je kabels netjes onder de boog van deze standaard en geniet zo snel van een overzichtelijke werkruimte.

De SOPI SN-002 is geschikt voor ‘dikkere’ laptops tot 4,5 cm. Het is je beste partner voor bijvoorbeeld een MacBook Air of MacBook Pro. Ook deze handige jongen heeft een uiterst strak ogend uiterlijk en is zeer duurzaam. Hij is voorzien van een geanodiseerd aluminium oppervlakte, die met zijn hoge warmtegeleidbaarheid de warmte goed van je notebook wegleidt.

Deze SOPI SN-002 standaard bevat alsmede speciale luchtopeningen in de houder om koude lucht naar boven toe te laten stromen. Dat zorgt niet alleen voor een koelere laptop, maar tevens een veel stillere notebook, omdat hierdoor de interne ventilator van je notebook minder snel hoeft te worden gebruikt.

De slanke ontwerpen van deze verticale laptopstandaards van SOPI bieden een universele compatibiliteit. Met slechts één standaard kan je het met allerlei type laptops combineren die voorzien zijn van verschillende diktes en/of afmetingen.

Ahum: Ik zei toch al dat het een perfecte oplossing is! Of geloof je mij nou nog steeds niet?!

Kabel-Mania weet wel wat het fraaist op jouw bureau staat en vraagt aan jou zodoende een goede daad voor je persoonlijke laptop maat!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=SOPI