Zeg maar dag tegen de traditionele thermische printer, want deze super-cute PeriPage A6 printer zal jou of je (klein-) kinderen zeker een heel verschillende creatieve printervaring opleveren!

De A6 is uiterst eenvoudig in te stellen plus te bedienen, het werkt perfect samen met jouw andere gadgets en maakt iets afdrukken simpeler dan ooit.

Draadloze verbinding

Met zijn Bluetooth 4.0 connectie kan de PeriPage via een APP op de smartphone afdrukken. Geheel draadloos, dus kan jij altijd en overal afdrukken.

Alles afdrukken wat jij maar wenst

Het kan foto’s, notities en zo afdrukken, waarbij de gebruiker direct op het telefoonscherm kan zien wat wordt afgedrukt. De bijbehorende APP biedt een verscheidenheid aan lettertypen en thema’s die jouw foto extra stijlvol zal maken.

Milieuvriendelijk

Met zijn thermische printtechnologie en een hoogwaardige printkop gebruikt het thermisch papier in plaats van inkt. Het is meestal stiller, sneller en energiezuiniger, plus ondersteunt snelladen via USB.

Compact formaat

Zijn schattige en sierlijk model biedt een ergonomisch ontwerp en uitstekende grip om het gemakkelijke in de hand te hanteren. Het kleine en lichte body kan gemakkelijk meegedragen worden.

Specificaties

De PeriPage A6 ondersteunt een papierformaat van 57 x 30 mm, is geschikt voor iOS 8.0 en Android 4.4 of hoger. Het levert een resolutie van 203 Dpi en heeft een levenscyclus van 50km. Het bevat een 1000mAh lithium-ion batterij die een oplaadtijd van 1 uur heeft via 5V en 2A spanning.

Unieke look en super-snel

Print nu in slechts enkele seconden al jouw mooiste foto’s direct vanaf je mobieltje met een Peripage A6 mini printer van Kabel-Mania.

Geef deze foto’s als je dat wenst een unieke retro-look dankzij het bijzondere inktloze printsysteem èn deel deze zo snel met al jouw dierbare vrienden en familie!

Jazeker, met je Peripage printer van Kabel-Mania deel jij jouw beste foto’s op een wel heel bijzondere manier! Ontdek het hier zelf maar!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Peripage