Als jij altijd al je eigen draagbare mini printer wou hebben, dan ben jij hier op de juiste pagina aanbeland! Want een Paperang P1 of P2 printer van Kabel-Mania kan precies zijn wat jij zoekt!

Want als jij graag bezig bent met scrapbooking of andere leuke fotoprojectjes, dan is zo’n super compacte ‘instant’ mobiele fotoprinter wel heel interessant.

Het kan namelijk heel wat tijd schelen als je jouw fotootjes meteen kan afdrukken... In plaats van soms dagen te moeten wachten alvorens je een fysieke kopie via een foto afdrukservice terug krijgt.

Monochroom

Het is belangrijk om de weten dat de Paperang  printers gebruik maken van printtechniek die gebasseerd is op terminale warmte, dus er komt geen inkt aan te pas! Dit betekent wel automatisch dat ze enkel zwart-wit afdrukken produceren...

Hieronder zijn nog een aantal andere interessante ‘Paperang’ feitjes:

  • De P1 of P2 printer is super draagbaar. Sterker nog, je kan het heel simpel zo in jouw jaszak of handtasje steken en er op elk gewenst moment mee afdrukken.
  • Het maakt gebruik van Bluetooth v4.0 technologie en is compatibel met zowel Android als iOS apparaten. Je hoeft enkel de bijbehorende app te downloaden.
  • De levensduur van de batterij is geweldig! Het bevat een 1000mAh oplaadbare lithium-ionbatterij die meer dan 24 uur meegaat. Met een laadtijd van ongeveer een uur.
  • De afgedrukte teksten zijn eveneens van hoge kwaliteit. Het is dus een prima printer voor al je memo’s, notities, lijstjes, labels, etc.
  • Het is goedkoper in gebruik dan de  kleurenprinters èn het bijbehorende thermisch papier is eveneens heel veeeel betaalbaarder in aanschaf dan die voor kleuren afdrukken.

Met eigen app

Zoals reeds vermeld werkt deze mini printer via bluetooth en wordt het bediend via zijn eigen app. Er zijn hierin verschillende opties om uit te kiezen en kant-en-klare sjablonen voor nog eenvoudiger gebruik.

High definition

Zijn 300 dpi high definition afdrukeffect zorgt voor helderdere foto’s. Het duurzame thermische papier zorgt voor een langere levensduur van de foto, is slijtvast en milieuvriendelijk.

Stijlvol

Je zult er op het eerste gezicht verliefd op worden, want een schattige Paperang mini printer van Kabel-Mania kent een mooie en strakke verschijning. Ze zijn zeer stijlvol en zien er elegant uit. Het kan zodoende een perfect cadeau zijn voor familieleden en vrienden!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Paperang

Meer technische info vind je hier: https://www.paperang.com/en/