Bonprinters vormen een belangrijk onderdeel van een POS systeem (Point Of Sale). Ze worden veelal in winkelomgevingen gebruikt om creditcardbewijzen en klantenbonnen af te drukken. Restaurants gebruiken bonprinters ook wel om bestellingen in de keuken of aan de bar af te drukken.

De thermische POS printer

Kabel-Mania.nl heeft allerlei thermische POS printers in het assortement die dit allemaal mogelijk maakt!

Thermische POS printers drukken snel en in hoge kwaliteit af, plus werken veelal stiller dan andere type printers. Ze printen door direct contact tussen de thermische kop en thermisch papier. Dit gebeurd met behulp van warmte  en ze hebben daarbij geen inkt of toner nodig.

USB of Bluetooth

Er zijn twee type thermische POS printers hier bij Kabel-Mania: met USB connectie of Bluetooth.

De XP-58IIH thermische 58mm USB kassabon printer is compatibel met de EPSON ESC / POS-stand en ondersteunt de Star Line modus. Deze is dus ideaal voor een vaste opstelling.

De andere soorten maken gebruik van een Bluetooth verbinding. Ze zijn er in 80 en 85mm papier breedte doorvoer. Veelal beschikken ze over een ingebouwde oplaadbare batterij.

Deze ‘mobiele’ POS printers zijn betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik. Het biedt de functies die jij nodig hebt om er altijd en overal mee af te drukken.

Ideale keuze

Deze op batterijen werkende draagbare Bluetooth draadloze bonprinters zijn een ideale keuze voor het afdrukken van bonnetjes voor mobiele verkoop op markten en festivals, in foodtrucks en voor andere diensten.

Zo’n mobiele ultra-compacte POS bonprinter van Kabel-Mania gaat gemakkelijk overal naartoe waar jij hem ook maar nodig hebt. Het kleine formaat is slechts een onderdeel van het gemak ervan!

De Bluetooth POS printers werken samen met onder meer Android, iOS, Windows en Linux systemen. Ze maken gebruik van een ESC/POS compatibel instructieset.

Maak jouw keuze

Het komt er kortweg op neer dat het kiezen van de juiste thermische POS bonprinter voor jouw bedrijf afhangt van drie factoren:

Het kassasysteem dat jij gebruikt, het type verbinding dat je wenst of nodig heb en waar jij verkoopt (in de winkel of in een mobiele opstelling).

Welk type jij ook zoekt: Kabel-Mania.nl biedt diverse thermische (Bluetooth) POS printers aan die echt niet voor de poes zijn! Oordeel het zelf maar!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=POS