De Orico flow van Kabel-Mania stroomt heerlijk alle belangrijke USB gegevens van en naar al jouw favoriete USB componenten door.

En terwijl Orico dit uiterst belangrijke werk verricht, neurie ik lekker ontspannend: “We can sail, we can sail with the Orico flow...”

“Orinoco Flow” is een heel bekend New Age liedje uit 1988 van de Ierse singer-songwriter en muzikant Enya. Het werd een wereldwijd succes en bereikte de nummer 1 positie in verschillende landen.

“Orinoco Flow” werd overigens geïnspireerd door de gelijknamige Venezolaanse / Colombiaanse rivier.

Zo’n rivier is een belangrijke levensader voor de natuur. Het zorgt voor de bestaansmogelijkheid van belangrijke biotopen. En heel misschien geldt datzelfde ook wel voor jouw USB verspreidingsgebied in jouw PC biotoop thuis!

Het USB leefklimaat

Een goede USB flow is namelijk heel belangrijk, want schort er hier iets aan, dan is jouw gehele USB leefklimaat soms flink in de war.

En juist daarom is die Orico flow zo interessant, want de fabrikant Orico levert gewoon top mogelijkheden om jouw USB verbindingen optimaal aan het werk te zetten.

USB 3.0 symbiose

Zo levert Orico heel fraai geëvolueerde USB HUBS, welke niet alleen heel goed samenwerken met andere USB organismen, maar dit ook nog eens heel precies en snel doen. Noem het maar een USB 3.0 symbiose!

En die Orico HUBS zijn eveneens terug te vinden in allerlei interessante USB creaturen. Maar hoe ze ook ontwikkeld zijn en hoeveel nuttige poorten en mogelijke USB tentakels er ook in een Orico Dock creatie zijn of passen: ze blijven van nature uiterst nuttig!

Datzelfde geldt ook voor de externe USB behuizingen voor harde schijven. In deze verfijnd vormgegeven omhulsels (noem het maar een ‘harde-schijf-skelletje’) wordt zo’n tere harde schijf heel optimaal beschermd.

Een sexy USB huidje

En die huid er om heen is verkrijgbaar in allerlei moderne en modieuze uitvoeringen. Want net als dat de mens graag naar mooie soortgenoten wenst te loeren, wil ons oog ook een sexy USB behuizing voor zich zien!

Die evolutie van zeer bijzonder plezierig gevormde Orico producten is heel goed tot stand gekomen. Daardoor passen ze heel prettig bij andere design voorwerpen in jouw PC biotoop.

En of dit nu uit een samenleving van Apple varianten of andere mooie PC schepsels bestaat maakt niet uit... Want die Orico creaties assimileren zich prima hoor!

Hemels USB Zen gevoel

Dus als jij ook op zoek bent naar een hemelse USB flow in jouw huis die je een prima relaxed Zen gevoel geeft, zoek dan niet verder, maar kies voor verrukkelijke Orico USB creaties van Kabel-Mania om dit mogelijk te maken.

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=orico+usb

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=orico+usb