‘Stand and deliver!’ is een Engelstalige uitdrukking die traditioneel wordt gebruikt door een struikrover die slachtoffers opdraagt om hun waardevolle spullen te overhandigen.

In 1981 had de groep Adam and The Ants in onze nationale top 40 in Nederland een mini top 10 hitje met ‘Stand & Deliver!’

In dit grappige liedje zongen ze over een dandy struikrover waarbij je te bang was om zijn naam te noemen... en waarin deze modieuze dief al zijn geld besteedde om maar jouw aandacht voor zijn fashion statement te verkrijgen... Want zongen ze: hoe beroerd jij er nu uitziet... zo zal je jouw pensioen niet halen!

Hier bij Kabel-Mania.nl zetten we jou via dit blog artikel ook voor een modieus blok! Twee om precies te zijn: ORICO blokken om jouw laptop gezond op blokken te zetten.

Want het is echt erop of... anders ga jij welllicht ten onder aan het ergonomische ongemak dat een laptop zonder verhogende standaard jou kan aandoen.

Met een super modern uitziende desktop-stand van ORICO zal jouw laptop niet alleen in een veel aangenamere positie op jouw bureau geplaatst worden.

Nee, deze ultra draagbare aluminium standaard houdt tevens het hoofd van je laptop prettig koel... en dat is uiteraard fijn voor die notebook van je, want ‘Een zucht geeft lucht aan een (laptop) hart vol smart’.

Daarnaast biedt dit coole exquisite ontwerp tevens een USB hub met 3 poorten, waarmee jouw laptop eenvoudig meer contact kan leggen met USB randapparatuur. Wat wens je nou nog meer?

Dus richt ik mijn ondeugende bandieten pen op jou en zeg brutaal: “Je geld of je laptop leven!”

En mocht je dan inderdaad overwegen om jouw gespaarde geld aan deze fijne ORICO stand uit te geven, dan vertel ik jou nu: Jullie zullen er beiden absoluut veel plezier aan beleven!

Jawel... Kabel-Mania.nl is dapper plus een beetje stoer en biedt jou zo een heldhaftige en comfortabele oplossing voor je mobiele laptop piratenleven!

Wordt dus geen ergonomisch slachtoffer, maar zoek via de onderstaande link ook naar een i-Mania ORICO stand met zo’n gezonde 18-graden-browsing-hoek!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=2+ORICO+stand