“Beam me up, Scotty” is een kreet die meestal geassocieerd wordt met de heel populaire science fiction televisieserie Star Trek. Het is afgeleid van het commando dat Captain Kirk zijn hoofdingenieur Montgomery ‘Scotty’ Scott geeft, wanneer hij terug moet worden gebracht naar de Starship Enterprise.

Het is grappig om te weten dat alhoewel het onherroepelijk verbonden is met de Star Trek serie en zijn films, deze exacte zin in werkelijkheid nooit is uitgesproken in welke Star Trek TV-aflevering of film dan ook!

Het teleporteren van mensen zoals in Star Trek is volgens de wetten der natuur nog niet mogelijk. Maar data informatie via je PC teleporteren kan wel degelijk, dankzij de bijzondere wereld van ORICO.

Met de futuristisch uitziende harde schijf docking stations van ORICO kan jij namelijk niet alleen al jouw bestanden en gegevens veilig elektonisch uit de computer opzuigen, maar kan je die gegevens tevens super eenvoudig clonen naar een andere harde schijf.

Ja je leest het goed: clonen! De meeste ORICO docking stations van Kabel-Mania.nl kunnen heel ultra-modern in één handeling clonen... of te wel dupliceren. Welkom in de toekomst!

Wat er vandaag de dag allemaal al technologisch mogelijk is op PC data gebied is natuurlijk erg bijzonder te noemen en indien jij nieuwsgierig bent naar wat er morgen ook beter afgewikkeld kan worden qua gegevensbeheer op jouw computer, kijk dan zeker even naar die heel interessante ORICO docking producten van Kabel-Mania.nl

De ‘hot swappable’ ORICO docking stations hebben geen driver, software, technische kennis en/of gereedschap nodig! En deze gebruiksvriendelijke ontwerpen zorgen er zelfs voor dat ze reeds binnen 10 seconden gebruiksklaar zijn!

ORICO docking stations van Kabel-Mania.nl zijn ideaal voor het opslaan, verwijderen, of updaten van data op al jouw harde schijven. Met deze super moderne back-up technologie breng je niet alleen direct de toekomst bij jou in huis, maar ben jij er daarnaast alsmede volledig zeker op voorbereid, want alle Orico producten bieden een multi-safety beveiligingssysteem: ze zijn beveiligd tegen over-voltage, over-current, kortsluiting, lekstroom en oververhitting.

De future is hier en we zijn er klaar voor dankzij ORICO. “Dock me up Scotty!” zou ik dan ook maar zeggen of wellicht hardop denken...

Omarm ook een succesvol toekomstig data leven met de ORICO producten van Kabel-Mania.nl

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=ORICO+Docking