Wat is MiraScreen

MiraScreen is een WiFi weergaveontvanger welke de Miracast standaard voor Android en Microsoft Windows ondersteunt, plus DLNA voor allerlei multimedia huis-tuin-en-keuken toepassingen.

Bovendien voldoet het eveneens aan Apple AirPlay Mirroring voor iOS en Mac OS X.

En wat is Miracast

Miracast is een belangrijke standaard voor draadloze weergave, welke speciaal is ontworpen voor het spiegelen van het scherm van een smartphone, tablet of PC naar een televisie. Dit alles zonder fysieke HDMI kabels, of zo.

Miracast functioneert uitsluitend als een ‘screen mirroring’ protocol. Dus als je een Netflix video op je smartphone wenst te starten en deze via Miracast wilt afspelen, dan moet je het schermpje van jouw mobiele telefoon alsook de gehele tijd onvermoeid laten.

Want alles wat op het scherm van je mobieltje is te zien, wordt als zodanig op de TV gespiegeld.

Miracast is geweldig

Is het niet geweldig dat jij een hotelkamer binnen kunt stappen en het scherm van jouw smartphone of tablet heel gemakkelijk op de TV kan spiegelen.

Of in een kantoor een draadloze verbinding kan maken met een TV of ander HDMI compatibel apparaat, zodat jij al heel snel een presentatie kan weergeven zonder enig gedoe met vervelende kabels. Een MiraScreen verbant hierbij zelfs een beetje die standaard HDMI kabel...

Jouw multimedia leven

Miracast is wellicht een technologie waar jij waarschijnlijk nog niet eerder van gehoord hebt, maar een MiraScreen gadget van Kabel-Mania is een heel interessante tool die jouw multimedia leven al vlug zal veranderen indien jij het regelmatig gaat gebruiken.

Het gemak dat het biedt voor al die personen die bijvoorbeeld regelmatig presentaties geven, is namelijk ongeëvenaard.

Genieten!

Kortom. De fijne MiraScreen technologie biedt vele draadloze plug-en-play verzendmogelijkheden! Beleef een heerlijke mini-bioscoopervaring met alle Kabel-Mania MiraScreen weergave oplossingen, welke een verscheidenheid aan apparaten met allerlei verschillende besturingssystemen ondersteunen.

Geniet zo binnenkort ook zelf flink van al deze ‘screen mirroring’ mogelijkheden met een MiraScreen dongle van Kabel-Mania!

MiraScreen