Weet je nog dat iedereen vroeger een MP3 speler had? In de dagen van vóór de iPhone of een ander type smartphone was de MP3 player echt wel een must-have item.

MP3 spelers zijn misschien niet zo populair meer als tien jaar geleden, maar dat betekent niet dat het een verouderde technologie is.

Er zijn goede redenen waarom de MP3 player nog steeds bestaat en dit is waarom een MP3 speler een goede optie is:

Kleiner, lichter en goedkoper

Een MP3 speler is veelal aanzienlijk kleiner, lichter en goedkoper dan een smartphones. Dit maakt ze ideaal voor situaties waarin je geen smartphone met je mee zou willen dragen.

Sommige zijn robuust en zelfs waterproof

Wil je zonder een zwaar apparaat hardlopen, of gewoon trainen zonder je zorgen te hoeven maken dat jij die dure smartphone laat vallen? Een MP3 player is in dat geval een geweldige optie, omdat deze je bankrekening niet zal legen, zelfs als deze per ongeluk beschadigd raakt.

Minder batterij verbruik smartphones

Veel personen merken op dat hun smartphone batterij al voor het einde van de dag op apegapen ligt... En dat is wellicht zonder het batterijverbruik bij urenlang naar muziek luisteren. Een MP3 player met een ingebouwde batterij kan jou die stress besparen.

Fysieke knoppen

Een MP3 player heeft vaak fysieke knoppen voor afspelen, pauseren, volgend en vorig nummer, opdat je snel nummers kan overslaan zonder je smartphone uit je zak te hoeven graven.

Er zijn eveneens MP3 koptelefoons verkrijgbaar met ingebouwde bedieningselementen. 

Genieten

Er was een tijd waar bijna iedereen die jij kent zou weigeren het huis te verlaten zonder een muziekspeler in hun zak.

En niet zonder reden, want muziek heeft zoveel voordelen voor zowel kinderen als volwassenen.

Kids van alle leeftijden die graag op een goed deuntje zingen en dansen zullen een fijne MP3-speler absoluut waarderen.

Met hun vermogen om muziek, audioboeken en in sommige gevallen zelfs apps en games af te spelen, is de MP3 speler een geweldig cadeau en is een essentiële elektronische accessoire voor ieder kind van klein tot groot.

De beste MP3 player voor kinds zijn duurzaam, gemakkelijk te gebruiken, leuk en betaalbaar. Is het dan dus niet fijn dat je dit hier allemaal bij Kabel-Mania terug kan vinden!

https://www.kabel-mania.nl/consumer-electronics-17/mp3-mp4-radio/mp3-player

Naar een idee van makeuseof.com & itstillworks.com