Wij beginnen hier vandaag met een statement: De C925E business webcam van Kabel-Mania is de beste 1080p budget webcam met een geïntegreerde privacysluiter.

Tsjakka... die zit! Maar waarom dat zo is, lees je nu:

Kristalheldere videovergaderingen vanaf jouw bureau

De Logitech C925E business webcam levert HD video van zakelijke kwaliteit: dat betekent dat het een Full HD 1080p videokwaliteit met een resolutie van 1980 x1080 beeldpunten aanbiedt, een autofocus mogelijkheid aanlevert en daarnaast ook nog eens een geavanceerde lichtcorrectie voor haarscherpe en heldere videogesprekken kan toepassen.

Verder maakt het gebruik van een unieke UVC H.264 videocodering, dat het mogelijk maakt om extra systeembandbreedte vrij te maken en tevens een vloeiendere videostream te leveren door de videoverwerking reeds in de camera plaats te laten vinden!

Zijn blikveld is trouwens 78 graden, waardoor het de kijker(s) alles nog meer in een echt breedbeeld formaat laat zien, zonder dat je de camera hoeft te verplaatsen.

Verder biedt het hoogwaardige ingebouwde omnidirectionele microfoons: dubbele stereomicrofoons voor een kristalheldere spraakopname. Online is overigens in een geluidstest terug te vinden dat de geluidskwaliteit van de C925E superieur is aan andere Logitech modellen, zoals de C920 C930E en C922. Het verschil is volgens hen gemakkelijk te horen in bijvoorbeeld YouTube vergelijkingen.

En vergeet uiteraard ook niet de handige ‘privacysluiter’: een eenvoudige lenssluiting die zorgt voor extra privacy en veiligheid wanneer de cam niet in gebruik is.

Eenvoud ontmoet flexibiliteit

De C925E van Kabel-Mania is uiteraard heel gebruiksvriendelijk te noemen: met zijn plug-en-play USB verbinding, die compatibel is met een Windows PC, Linux systeem of Mac computer, is het gemakkelijk aan te sluiten.

Het is daarbij eveneens een groot voordeel dat het prima samenwerkt met alle populaire softwaretoepassingen voor videoconferenties, dus ook de mogelijke applicatie die jij hiervoor al gebruikt!

Het is natuurlijk ook fijn om hierbij te weten dat het geoptimaliseerd is voor gebruik met Microsoft Lync 2013, gecertificeerd is voor Skype for Business en compatibel is met Cisco Jabber en WebEx. Verder biedt het een verbeterde integratie met BlueJeans, Broadsoft, LifeSize Cloud, Vidyo en Zoom.

Het heeft meerdere montageopties: met een geïntegreerde clip- en statiefschroefdraad is het heel simpel op allerlei plaatsen aan te brengen, zoals op een LED monitor, laptop of tafelblad.

Een webcam die echt goede zaken doet

De Logitech C925E business webcam van Kabel-Mania is echt serieus en vastbesloten over wat het moet doen. Jij kan het bij elke video vergadering snel opzetten en zijn taak in een hoge beeldkwaliteit uit laten voeren, want zijn volledige 1080p hoge definitie video met 30 frames per seconde levert zeker een levensechte ervaring op. Zo kan jij je bij elk videogesprek van jouw beste kant laten zien.

De Logitech C925E business webcam van Kabel-Mania is kortweg de beste webcam oplossing voor jouw bedrijf!

Logitech