De unlocked LINKSYS SPA3000 van Kabel-Mania is een zeer krachtig compact VoIP apparaatje. Het is vrij klein maar biedt veel mogelijkheden. Het is ideaal als je VoIP en PSTN vanaf dezelfde telefoon wenst te gebruiken of als je over een PSTN-gateway voor een kleine Asterisk PBX beschikt.

De SPA3000 van Linksys biedt zowel een FXS zijpoort, als een FXO PSTN aansluiting en is voorzien van geïntegreerde routering voor lokale (nood) oproepen, waardoor het uitstekend is voor serviceproviders en remote kantoren!

De unlocked SPA3000 is niet alleen voorzien van VoIP functionaliteit, maar levert alsmede de mogelijkheid van een integrale verbinding voor het legacy-telefoonnetwerk met zogenaamde ‘hop-on, hop-off’ toepassingen.

En voor wie nog niet precies weet wat VoIP inhoudt, dan leggen we dit hier nog even snel haarfijn uit: Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP wordt het internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor wordt telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen.

LINKSYS SPA3000 gebruikers kunnen hun breedband telefoon serviceverbindingen meer dan ooit benutten door lokale gesprekken van mobiele telefoons en vaste lijnen automatisch door te sturen naar een VoIP-serviceprovider en omgekeerd.

Een doorsnee gebruiker die belt vanaf een vaste lijn of mobiele telefoon, kan internationale en interlokale telefoonkosten verlagen of zelfs elimineren door eerst zijn SPA3000 op te bellen via een lokaal telefoonnummer of door een telefoon te gebruiken die rechtstreeks op het apparaat is aangesloten.

De geavanceerde authenticatie en oproep routeringsintelligentie welke in de SPA-3000 is geprogrammeerd, verbindt de beller vervolgens eenvoudig met zekerheid via het internet met verre bestemmingen.

Met behulp van de SPA3000 kunnen oproepen onmiddellijk worden beantwoord of verder worden verwerkt als een lokale oproep naar ieder type ‘oude’ vaste telefoonlijn of mobiele telefoon welke compatibel is met dit unlocked SPA3000 VoIP toestel.

Als de stroomtoevoer naar het apparaat verloren gaat of als de VoIP service uitvalt, kunnen oproepen alsnog via de FXO interface naar een traditionele aanbieder worden verzonden.

Er is geen andere VoIP telefoonadapter voor een standaard consument op de markt die in de buurt komt van alle mogelijkheden die de LINKSYS SPA-3000 kan aanbieden.

De SPA3000 was dan ook een baanbrekend product toen het geïntroduceerd werd en heeft zelfs dankzij al zijn mogelijkheden nog steeds een grote invloed in de wereld van IP telefonie.

Kabel-Mania verwelkomt jou daarom graag in de gecombineerde wereld van de moderne VoIP en old-skool telefonie met een coole compacte LINKSYS SPA-3000 phone adapter.

https://www.kabel-mania.nl/unlocked-linksys-spa3000-voip-pstn-telefoon-adapter-met-fxs-fxo-poort.html