Volgens het elektronica bedrijf LINEPaudio bieden zij unieke audio producten aan die een puur muziekgevoel overbrengt voorzien van een supermooie ziel. Wow, denk ik dan: dat klinkt goed in de mond, dus zal dat ook wel subliem in de oren klinken!

De LINEPaudio lijn die Kabel-Mania.nl jou kan aanbieden bestaat uit super compacte geluidscomponenten die uitermate geschikt zijn voor allerlei geluidstoepassingen. Hier volgt een opsomming van wat mogelijkheden:

De LINEPaudio B899 is een zogenaamde pre-versterker en hoofdtelefoon versterker welke over een volumeregeling beschikt en 2 in- plus 3 uitgangen. Heb jij toevallig een geluidsbron (TV audio, mp3 speler, video console, mobieltje, tablet, enz.) die niet een sterk genoeg geluidssignaal doorgeeft... Nou, dan is dit een wonderschoon technologisch hulpmiddel die je flink uit de muziek-brand kan halen!

Want naarmate de kwaliteit van de hoofdtelefoon toeneemt, neemt ook het potentiële voordeel van het gebruik van zo’n hoofdtelefoon versterker toe. Er zijn namelijk bepaalde soorten koptelefoons die echt een specifieke versterker nodig hebben om goed te kunnen functioneren. We noemen dit hoofdtelefoons met hoge impedantie.

Ook zeer bijzonder is de A962 buizen koptelefoon versterker met ingebouwde USB ASIO geluidskaart. Geleverd met klassieke kwaliteits 6J9 elektronenbuizen vanuit Beijing, biedt deze versterker USB PC ondersteunde ASIO geluidseffect software welke een professioneel vol geluid aanlevert.

Dit is vooral merkbaar bij vocalen, snaarmuziek en lichte of klassieke muziek, waarbij de verschillende frequenties zo uitgebreid zijn. Het is zodoende perfect voor hoge en lage tonen terwijl het ideaal koptelefoons van elke kwaliteits klasse aanstuurt!

Kwaliteitsversterking via een LINEPaudio koptelefoon versterker kan zonder meer de geluidskwaliteit van vrijwel iedere hoofdtelefoon verbeteren!

Als je de informatie van hierboven leest, dan zou je eveneens al snel tot de conclusie kunnen komen dat dit ook perfecte apparaten kunnen zijn voor (thuis) DJ’s. En wellicht heb je daar dan ook gelijk in.

LINEPaudio levert via Kabel-Mania.nl namelijk alsmede de B895 vijfkanaals stereo microfoonmixer met een koptelefoon aansluiting, de A963 48V professionele fantoomvoeding voor condensator microfoons en de B890 ruisonderdrukker die helpt tegen zoemen door 60Hz stroomtoevoer.

Dit zijn allemaal handige tools die menig DJ of andere muziekmaker voortreffelijk kunnen ondersteunen. Of dit nu relaxed privé in jouw thuisstudio of stoer op de bühne mag zijn!

LINEPaudio is kortom leverancier van audio apparatuur die jou muzikaal direct in de ziel raakt en Kabel-Mania.nl is daarom ook vol emotionele trots dat zij al die heerlijke ‘geluids-joy’ aan jou kan aanbieden.

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=LINEPaudio