Kabel-Mania levert een reeks van interphone Bluetooth producten die speciaal zijn ontworpen om de communicatie tussen motorrijders onderweg te verbeteren, waardoor er een stuk veiliger maar extra sociale ervaring wordt gegarandeerd.

Wat is een interphone

Een interphone is een Bluetooth headset, een speciaal communicatie middel welke ontworpen is voor motorrijders en zijn passagiers om tijdens het touren een duidelijke en betrouwbare draadloze communicatie met elkaar te hebben.

Het zorgt er namelijk voor dat jij je ogen op de weg kan houden en jouw handen op het stuur terwijl jij met je medeberijders communiceert.

Deze Kabel-Mania interphone headset is veelal compatibel met Bluetooth mobiele telefoons en kan geschikt zijn voor elke soort motorhelm.

Met zo’n behulpzame gadget kunnen hun gebruikers GPS gesproken instructies ontvangen, communiceren met de passagier achterop, gesprekken voeren op hun mobiele telefoon en naar de muziek van hun MP3 afspeler luisteren.

Maar ‘last-but-not-least’ kan dit vernuftige apparaatje eveneens intercom communicatie van biker tot biker aanbieden!

‘Bike-to-bike’ communicatie

Deze zogenaamde ‘bike-to-bike’ communicatie kan alsook heel belangrijk zijn. Deze functie is ontworpen als een type intercom welke rijders met identieke Bluetooth hardware tezamen in een soort ad-hocnetwerk verbindt.

Via deze techniek kan men met elkaar praten door de compatibel headsets vóór de rit aan elkaar te koppelen en ervoor te zorgen dat ze daarna binnen elkaars bereik blijven.

Deze unieke interphone headsets van Kabel-Mania werken samen met elke Bluetooth uitgeruste mobiele telefoon. En ze zijn uiteraard ontworpen en ontwikkeld voor heavy-duty prestaties, dus kan je er lang plezier aan beleven.

Superieur geluid

Je kan uitgaan van een superieur geluid plus goede stemkwaliteit en afhankelijk van het model zelfs van gespecialiseerde DSP geluidsreductie en een snelle elektronische verwerking om een duidelijke oproep kwaliteit te waarborgen.

Met DSP echo onderdrukking en ruisonderdrukking technologie wordt zo een kristalheldere stemkwaliteit gegarandeerd in welke omgeving dan ook. Het maakt niet uit of je langzaam tourt of snel rond rijdt.

De alsmaar verbeterde interphone technologie zorgt ervoor dat zowel het aantal rijders dat in staat is om met elkaar aan het netwerk te koppelen vergroot wordt, evenals het effectieve bereik door steeds sterkere signalen en extra geoptimaliseerde ingebouwde antennes.

De machtige T-REX

De T-REX van Kabel-Mania biedt zo bijvoorbeeld een betrouwbare Bluetooth intercom verbinding waarin maximaal 8 rijders aan elkaar gekoppeld kan worden. Deze interphone gadgets ondersteunen hoge snelheden tot 120 km per uur en kan je tot op een afstand van 1.5 km in full-duplex contact houden met al jouw motor teammates.

Deze T-REX interphone biedt tot 7 uur spreektijd via zijn intercom en mobiele telefoon èn heeft een maximaal 300 uur stand-by stand. Het is niet alleen heel gebruiksvriendelijk, maar het bestaat uit een duurzaam ontwerp met een water- en zonweringfunctie, is eenvoudig aan te sluiten en te installeren, plus geschikt voor allerlei weersomstandigheden!

Optimaal genieten

Wij van Kabel-Mania geloven dat het rijden op een motorfiets niet hoeft te betekenen dat jij niet optimaal kan genieten van het gezelschap van jouw vrienden. Een super sociale interphone headset bewijst dat wel!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=interphone