Een HDMI splitter is een essentiële gadget waarmee gebruikers de inhoud van een videobron kan opdelen naar meerdere displays. Dit wordt ook wel beeldscherm mirroring genoemd.

De meeste splitters hebben slechts één HDMI ingang om een inhoudsbron te verbinden, alhoewel er ook meer geavanceerde modellen beschikbaar zijn met meerdere ingangen.

Omdat het delen van HD inhoud op meerdere displays niet makkelijk is, hebben HDMI splitters hun eigen voedingsbron. De meeste splitters zijn voorzien van een netadapter, hoewel sommige ook via een USB kabel kunnen worden gevoed (vaak verbonden met een moderne TV).

Verdeel met een HDMI splitter van Kabel-Mania.nl handig tegelijkertijd een HDMI audio / video bron naar twee afzonderlijke HDMI Displays en doe dit met een ondersteuning voor resoluties tot 4K.

Het is geschikt voor alle HDMI apparatuur, zoals dvd-spelers, satelliet-set-top boxen en alle HDMI displays.

De HDMI splitters van Kabel-Mania.nl zijn Plug-en-Play, dus is er geen software installatie noodzakelijk. Ze zijn tevens HDCP (High Bandwidth Digital Content Protection) compatibel, waardoor ze effectief zijn voor gebruik met alle type HDMI beeldschermen in home theater oplossingen, evenals voor educatieve, commerciële en bedrijfstoepassingen.

Een HDMI splitter van Kabel-Mania.nl kan echt ideaal zijn wanneer je vast zit in een video verdeel spagaat!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=hdmi+splitter