Een ultra-dunne 2.5 inch HDD enclosure van Kabel-Mania transformeert niet alleen jouw slanke 2.5 inch SATA harde schijf in een draagbare externe opslag voor jouw tablet, netbook, laptop of desktop, maar je kan er alsook een fashion statement van maken voor onderweg!

Kabel-Mania.nl biedt jou meer dan genoeg mogelijkheden om niet alleen goed voor de dag te komen met een fraai ontworpen externe 2.5 inch HDD enclosure, maar uiteraard zal zijn interne harde schijf jou behoorlijk bijstaan met zijn extra opslagruimte en mogelijkheden om jouw belangrijkste gegevens veilig te back-uppen!

Er is de keus uit diverse USB 2.0 en 3.0 modellen. Je kan kiezen uit fraaie robuuste aluminium behuizingen, indien gewenst in een tintje... of uit stevige en betrouwbare kunststof modellen met natuurlijk: een mogelijk blits kleurtje.

Wil je graag direct aan iedereen laten zien wat er onder die motorkap van jouw 2.5 inch HDD enclosure schuilt, kies dan voor zo’n interessante transparante uitvoering! Het is tevens mogelijk om een harde schijf helemaal ‘open-en-bloot’ op een PC aan te sluiten met een SATA hard drive adapter kabel. Dat is dan ook een ideale tool om snel een harde schijf op zijn kunnen te testen.

Kabel-Mania.nl heeft allerlei externe Orico behuizingen in zijn assortiment. Een professionele 2.5 inch Orico HDD enclosure biedt jou niet alleen een verbazingwekkende superspeed ervaring, maar zijn fraaie vormgeving maakt het tevens een prachtige ornament voor op je bureau.

Heel interessant is ook de Orico harde schijf behuizing die direct voorzien is van een ingebouwde USB hub. Deze perfecte behuizing combineert een snelle harde schijf met een krachtige hub en bespaart jou zo een hoop ruimte. Dat maakt jouw elektronische leven uiteraard een stuk gemakkelijker!

Overigens, een Orico 2.5 inch HDD enclosure voorzien van een USB 3.0 interface ondersteunt via zijn behuizing een gegevensoverdrachtsnelheid van 5 Gbps, wat niet minder dan 10x sneller is dan USB 2.0!

Ook belangrijk om te weten: Een Kabel-Mania 2.5 inch HDD enclosure is niet alleen geschikt voor een 2.5 inch harde schijf tot een maximum dikte van 9.5 mm, maar is uiteraard ook geschikt voor een SSD drive. Let natuurlijk voor de juiste mogelijkheden goed op de aangeleverde specificaties in de product info.

Wens je nog wat extra zekerheid voor als je op pad gaat met jouw externe harde schijf, kijk in dat geval bij Kabel-Mania naar een extra Orico hard drive bescherm hoesje of box. Deze is vervaardigd uit waterdicht EVA materiaal en biedt met zijn toegevoegde binnenlaag een professionele schok- en valbestendige bescherming. Dit handige hoesje is ook geschikt voor andere digitale apparaten, zoals een MP3 speler of vergelijkbaar.

Dankzij de flexibiliteit en mobiliteit van een Kabel-Mania 2.5 inch HDD enclosure kan jij nu al jouw waardevolle digitale gegevens eenvoudig meenemen.

Lever jij die 2.5 inch harde schijf aan? Dan doet Kabel-Mania er wel een stijlvolle en betrouwbare behuizing omheen!

https://www.kabel-mania.nl/pc/external-storage/2-5-inch-HDD-enclosure