Jij kan hier in dit artikel alles over de Max X2 lezen. Nee dit is niet een turbo versie van onze Max Verstappen op jacht naar de F1 wereldtitel, maar een andere Max. Namelijk de H96 Max X2 Android mediaspeler voor op jouw TV.

De H96 Max X2 TV box

Dit heel fijne Android TV box model heeft standaard 4 GB versie aan DDR4 RAM ingebouwd en is naar keuze leverbaar met 32 of 64 GB intern opslaggeheugen.

Het beschikt over WiFi A/B/G/N met een dubbele band, Bluetooth, Ethernet 10/100M en als besturingssysteem is er Android 8.1 op geïnstalleerd. Een systeem voor puike prestaties en betrouwbaarheid, waar jij ook nog eens spraakopdrachten naar toe kan sturen.

USB 3.0 en HDMI 2.1

Die H96 Max X2 TV box heeft een zeer conventioneel ontwerp met aan de voorzijde een status LED. Rondom zijn er allerlei interessante aansluitingen te vinden, zoals een echte USB 3.0 plus een standaard USB 2.0 poort, een HDMI 2.1 connector welke [email protected] ondersteunt, een AV aansluiting, microSD lezer en ook heel handig: de stroomaansluiting...

De grafische verwerking wordt eenvoudig afgehandeld door de ARM Dvalin MP2 GPU voor high-speed gaming en videoweergave. Deze ondersteunt tot 4K uitvoer met HDR, CEC, Dynamic HDR en HDCP 2.2 functies.

Ultra HD 4K

Die Ultra HD 4K video beelden worden overigens gedecodeerd met maximaal 60 frames per seconde voor H.265, VP9 en H.264 video codecs. Bovendien wordt er Full HD weergave van VC-1, MPEG 1/2/ 4  en VP8 video’s ondersteund.

Ideaal voor gaming

De gaming prestaties op de Amlogic S905X2 zijn eveneens verrassend goed te noemen, dankzij de nieuwe Mali G31 GPU welke aanzienlijke prestatieverbeteringen biedt in vergelijking met de Mali 450 van de laatste generatie Amlogic S905 processors.

De Amlogic S905X2 in deze H96 Max X2 is kortom een indrukwekkende SoC en biedt uitstekende allround prestaties in een budgetpakket.

Volop tot de max

De H96 Max X2 TV box van Kabel-Mania werkt zodoende perfect als een videospeler, bijvoorbeeld met KODI of als een krachtige gaming machine voor games zoals PUBG of allerlei andere interessante apps.

Deze unieke mediaspeler is veel krachtiger en functioneler dan de meeste standaard Smart TV modules welke in TV’s ingebouwd zijn. Mocht je nog niet over een slimme TV box als deze beschikken, dan is dit wel een heel fijne manier om via Kabel-Mania de Smart TV wereld te betreden.

Spectaculaire AV en gaming beleven doe je echt volop tot de max met deze H96 Max X2 Android mediaspeler van Kabel-Mania!

H96 Max

Bevat info van: hometheatrelife & androidpctv