De elegante en modieuze H2 smartwatch van Kabel-Mania is een fraai slim horloge welke speciaal ontwikkeld is voor alle dames. Het is voorzien van een fraai rond scherm omringd met sprankelende diamantvormige steentjes en heeft een roestvrij stalen armband.

Tracken menstruatiecyclus

Deze unieke smartwatch is top voor alle dames en meiden die het belangrijk vinden om je menstruatiecyclus te volgen en deze te registreren. Dit kan namelijk behoorlijk nuttig zijn.

Weet vervolgens in grote lijnen hoe het van maand tot maand wederom zal arriveren. Want hoe gek het ook mag klinken, het kan belangrijk zijn om dit bij te houden, aangezien elke vrouw deze menstruatiecyclus anders ervaart.

De getrackte gegevens kunnen als referentie worden gebruikt bij hormonale veranderingen, plus vooral als het gaat om de ovulatie en jouw vruchtbaarheid periode... Of gewoon voorbereid zijn op het ‘bezoek van oma’ oftewel de rode week van de ongesteldheid.

Met behulp van de technologie van de H2 smartwatch van Kabel-Mania is het voorspellen van de menstruatiecyclus en de herinnering voor een ‘veilige-seks-periode’ een makkie. Maar het kan eveneens de dagen van jouw eisprong voorspellen.

Fitness functies

Vervolgens biedt deze slimme N2 natuurlijk fijne fitness functies zoals een hartslagmeter en stappenteller.

Dankzij een koppeling met je smartphone kan jij hier nog veel meer aan toevoegen, zoals: Inkomende oproepen en SMS berichten, plus Facebook, Twitter, WhatsApp, enzovoort.

Het zal gaan trillen en de informatieve tekst weergeven op zijn touch screen opdat je het direct lezen kan. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het missen van belangrijke informatie!

Stof- en waterdicht

De N2 heeft een IP67 classificatie, dus is het volledig stof- en waterdicht. Het kan je zodoende perfect begeleiden waar je ook gaat of doet in jouw dagelijks leven, zoals je handen wassen en wandelen in de regen (*).

Goed nieuws!

Dit alles is zeer zeker goed nieuws voor alle moderne vrouwen. Daarom is Kabel-Mania ook heel blij dat het al die lichaamsbewuste ladies gelukkig kan maken met een uiterst smaakvolle en budget vriendelijke H2 smartwach met menstruatiecyclus tracker.

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=H2+smartwatch

(*) Maar let op: Dit horloge is niet geschikt om mee te zwemmen!