Met de vooruitgang in de technologie is het gemakkelijker dan ooit geworden om een persoon te volgen. In de afgelopen paar jaar hebben we een evolutie gezien in smart watches. Er zijn allerlei slimme GPS horloges die ons dagelijks daarbij kunnen helpen.

Idealiter kan een GPS tracker worden gebruikt om bijvoorbeeld een kind te lokaliseren. Deze horloges worden echter ook gebruikt om onze dagelijkse fitness- en activiteitenstatistieken bij te houden.

Noodzaak GPS tracking smart watch

Tegenwoordig biedt een GPS tracking horloge veelal tal van functies. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van zo’n soort horloge:

  • Ouders kunnen de locatie van hun kinderen achterhalen
  • Je kan eenvoudig SOS noodberichten naar jouw geselecteerde contacten verzenden (mits die mogelijkheid ondersteund wordt)
  • Het kan jou assisteren het aantal stappen te tracken dat jij hebt genomen
  • Dit intelligente apparaat kan jouw dagelijkse fitnessstatistieken bijhouden

Sommige van deze apparaten worden eveneens geleverd met geavanceerde functies zoals apps voor sociale media, camera, spraakoproepen, telefoonsynchronisatie en nog veel meer!

Je kind volgen

Deze moderne smart technologie om de pols doen van jouw kind is logischer dan je tegenwoordig zou denken.

In een tijd vol met potentiële bedreigingen en redenen om je zorgen te maken over jouw kinderen, kan je met de juiste GPS tracking smartwatch de locatie van je kind in realtime volgen en in geval van nood zelfs bellen (*).

Het idee is niet om je kind te gaan stalken, maar om ervoor te zorgen dat ze altijd zijn uitgerust met een hulpmiddel voor absolute veiligheid.

Betaalbare horloges voor hardlopers

Een standaard smart watch met GPS functie van Kabel-Mania is eenvoudig te bedienen en nauwkeurig in wat ze meten. Deze zogenaamde ‘jogging horloges’ bieden de belangrijkste functie voor de dagelijkse hardloper.

Naast de ingebouwde GPS functionaliteit, zou je dan eveneens een smart watch of armband willen overwegen die waterdicht is. Een waterdicht GPS horloge biedt namelijk meer zekerheid tegen waterschade.

Tracken of monitoren

Verlies jouw dierbaren (groot en klein ) nooit meer uit oog met een GPS tracking horloge van Kabel-Mania. En wil jij jouzelf monitoren dan biedt een GPS smart watch natuurlijk ook uitkomst!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=GPS+tracking

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=GPS

(*) Dat kan met de Q90 kinder smart watch of de ZGPAX S888A:

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=Q90

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=ZGPAX+S888A

Bron: famisafe.com