De smartwatch markt is een interessant omgeving in 2020. Natuurlijk staat de Apple Watch bijna altijd vooraan als het om techniek gaat, maar je hebt tevens de Fitbit smartwatches die geweldige fitnessfuncties leveren tegen een veel toegankelijker prijskaartje. 

Vandaag behandelen wij hier bij Kabel-Mania wat Fitbit modellen, en geven bij deze ook stiekem toe dat wij redelijk wat accessoires voor diverse Fitbit modellen in ons assortiment hebben!

Fitness en activiteitstrackers 

Fitbit is een bedrijf dat in San Francisco in de Verenigde Staten gevestigd is, dat zich met name richt op fitness en activiteitstrackers. Veel van deze trackers worden als een armband om de pols gedragen. Oudere modellen zoals de Fitbit One kunnen echter op een broek of overhemd worden geklemd. 

Al deze trackers kunnen met een mobiele Fitbit app synchroniseren die met iOS, Android, Windows en Windows Phone te gebruiken is. 

Wat jouw fitnessdoelen ook maar mogen zijn, lekker gezond leven is een stuk gemakkelijker als jij een Fitbit tool hebt om al jouw activiteiten gedurende de dag automatisch bij te houden. 

Fitbits zijn hiervoor geweldige tools, maar er zijn flink wat Fitbit modellen om uit te kiezen, dus welke zou je moeten aanschaffen en waarom? Velen denken dat de Fitbit Versa 3 de beste Fitbit is die je kopen kan en een geweldige mix van functies, specificaties en ontwerp biedt voor een prijs waar jouw portemonnee ook mee kan leven.

De Fitbit Versa 3 & 2 

De Fitbit Versa 3 is licht van gewicht en niet al te omvangrijk. Wat de hardware betreft, bevat het een prachtig AMOLED display, een oplaadbare batterij die meer dan zes dagen meegaat, en het is waterdicht tot 50 meter. 

De Versa 3 biedt jou alle gebruikelijke fitnessfuncties, zoals de hele dag activiteit en slaaptracking, een 24/7 hartslagmeting, plus een automatische trainingsdetectie. Het beschikt tevens over een eigen app store, plus een ingebouwde GPS en NFC. 

De Fitbit Versa 2 voorganger is ook nog steeds een geweldige optie. Het is niet zo volledig uitgerust of verfijnd als de Versa 3, maar als het jouw doel is om met een kleiner budget toch nog met een fijne Fitbit smartwatch om je pols te lopen, dan is deze Versa 2 zeker het overwegen waard.

De Fitbit Sense 

De Fitbit Sense is momenteel de vlaggenschip smartwatch die Fitbit verkoopt, en heeft veel gemeen met de Versa 3. Er zitten een aantal extra sensoren op de Sense die je niet bij de Versa 3 krijgt (of een andere Fitbit). Denk hierbij aan de ECG functie. Hiermee kan jij het ritme van je hart controleren en dit tevens een hulpmiddel zijn voor het detecteren van atriale fibrillatie (ook wel bekend als AFib). 

Op de Sense is ook een EDA sensor aanwezig, die de elektrodermale activiteit van jouw lichaam analyseert. Dit kan worden gebruikt als een manier om te meten hoe jouw lichaam op stress reageert. De sense monitort tevens de temperatuur van je lichaam.

De Fitbit Charge 4 & Inspire 2 

Fitnessbanden zijn ook een belangrijk onderdeel van het Fitbit aanbod, en de Charge 4 verstrekt alle fitness goodies die je maar wensen kan. Er is een 24/7 tracking, een hartslagsensor, bewegingsherinneringen, automatische trainingsdetectie, en nog veel meer. Het beschikt over een ingebouwde GPS, en de Fitbit Charge 4 kan tot zeven dagen op één lading werken, wat betekent dat je hem maar één keer per week hoeft op te laden. 

En dan als laatste behandelen we hier vandaag nog even de Fitbit Inspire 2. Dit is niet alleen de meest betaalbare Fitbit die je kunt aanschaffen, maar het is alsook de lichtste. Het is zelfs zo licht dat je misschien zelfs vergeet dat je deze gadget draagt! 

Als je op zoek bent naar een smartwatch of fitnessband met de beste fitnessfuncties, denk dan ook aan de Fitbit modellen die verkrijgbaar zijn. En als je jouw Fitbit, zoals de Blaze of zo, vervolgens graag naar wens wilt pimpen of bepaalde accessoires ervoor nodig hebt... nou, dan ben je hier bij Kabel-Mania op het juiste adres! 

CONSUMER ELECTRONICS SMART WEAR SMART WATCHES

Bronnen: androidcentral