Ben jij online op zoek naar de allerbeste Fitbit accessores? Welnu, dan ben je bij ons van Kabel-Mania aan het juiste adres!

De fitbit

De Fitbit was misschien één van de allereerste technologiebedrijven die via draagbare gadgets stappentellingen en calorieverbrandingsinformatie naar onze telefoons transporteerde. Dit alles met hun ‘oer-smart-band-horloges’, zoals de Ultra, de Fitbit One en vervolgens de Fitbit Flex.

Een decennium later levert dit bedrijf nog steeds moderne smart fitness technologie. En ondanks allerlei verbeterinngen, is het alsook nog steeds trouw gebleven aan zijn eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken gadgets.

Tegenwoordig biedt Fitbit een breed scala aan producten die geschikt zijn voor de meeste type levensstijlen en budgetten.

Unieke accessoires

Voor diegenen die graag buiten rennen of personen die elders wensen te sporten, levert Fitbit allemaal interessante producten. Maar zoek jij unieke accessoires om jouw Fitbit horloge naar jouw eigen wens samen te stellen, dan moet je zeker even hier op de Kabel-Mania site rondkijken.

Maar ook zonder Fitbit!

Datzelfde geldt overigens idem dito voor diegenen die op zoek zijn naar een fijne smart watch of fitness band, die niet perse van Fitbit hoeft te zijn. Want Kabel-Mania beschikt over perfect vervangende top producten!

Fitbit modellen

Nog even wat meer over de Fitbit: Eind 2018 bracht het bedrijf de Fitbit Charge 3 uit, na eerder dat jaar de Fitbit Versa te introduceren. Daarvoor waren er reeds de Fitbit Alta HR en Fitbit Ionic smartwatch in navolging van de Fitbit Charge 2 en Fitbit Flex 2 die het jaar ervoor reeds uitkwamen.

Horlogebandjes

Speciaal voor allerlei Fitbit varianten levert Kabel-Mania fraaie (vervangende) horlogebandjes in diverse materialen, zoals roestvrij staal of siliconen.

Voor de Fitbit Blaze watch zijn er daarnaast diverse beschermende rvs frame houders beschikbaar. En voor de Fitbit Flex 2 zijn er heel speciale metalen magnetische hangers verkrijgbaar. Plus vergeet daarnaast ook niet de mogelijke scherm protectors voor allerlei Fitbit modellen.

Maar voor velen nog veel belangrijker: Ze zijn vooral in velerlei interessante kleurtjes leverbaar!

Opladers en draag clips

Ook heel handig zijn reserve of vervangende USB opladers. Of wat dacht je van speciale clip stijl houders voor enkel Fitbit horloges, waarmee je jouw Fitbit heel handig op een unieke manier met je mee kan dragen.

Verfraai jouw persoonlijk Fitbit look nu ook via Kabel-Mania met allerlei buitengewone accessoires tegen geweldig lage prijzen.

fitbit