Lang voor de introductie van ventilatorloze pc’s, zoals een HYSTOU mini PC van Kabel-Mania, vertrouwden gebruikers in voor- en tegenspoed uitsluitend op traditionele ventilatorgekoelde modellen.

Tegenwoordig worden ventilatorloze mini computers steeds populairder en dat is niet zonder goede redenen. Behalve de verminderde geluidsniveaus, een aangename duurzaamheid en steeds betaalbaardere modellen, is er veel te bewonderen aan fanless HYSTOU PC’s!

Stiller dan de ‘gewone’ PC

Het meest voor de hand liggende verschil tussen traditioneel ontworpen PC’s en modellen zonder een ventilator is het geluidsniveau dat ze produceren.

De meeste traditioneel ontworpen computers genereren behoorlijk veel warmte vanwege de stroom die hun processors verbruiken. Deze ventilatoren worden veelal gebruikt om de unit te koelen om schade aan de interne componenten te voorkomen.

De  computerchips in een fanless HYSTOU mini PC verbruiken niet zoveel stroom en hun prestaties worden min of meer ‘gesmoord’ wanneer ze te heet worden, waardoor een ventilator overbodig blijft.

Dit kan soms een probleem zijn voor de ultieme hard-core gamers of diegenen die hun computer voor heftige grafische doeleinden wensen te gebruiken, maar voor degenen die alleen een bescheiden installatie nodig hebben om op het internet te surfen of met een tekstverwerker te werken, kan deze heerlijke stilte alleen al de kosten waard zijn van zo’n stille HYSTOU mini PC!

Behoorlijk compact en perfect voor in iedere ruimte

Wanneer jij op zoek bent naar een kleine en discrete computer voor thuis of op kantoor, dan kan een HYSTOU mini PC het ideale formaat aanbieden.  Aangezien deze PC geen ventilatoren meer nodig heeft, is het alsook een flink stuk kleiner.

Computers zonder een ventilator zijn ideaal voor speciale zorgomgevingen, ziekenhuizen, kinderdagverblijven of overal waar lawaai overlast een overweging is.

Een fanless PC is ideaal om stofvrije omgevingen te waarborgen, want zonder de aanwezigheid van een draaiende ventilator is er eveneens geen mogelijkheid om stof te kunnen verzamelen om deze in zijn omgeving verder te kunnen verspreiden.

Energiezuinig

Een fanless HYSTOU mini PC wordt idem dito gebouwd met het oog op energie-efficiëntie. Geen ventilators hebben betekent dat de computeronderdelen weinig stroom hoeven te verspillen en minimale warmte genereren.

Om deze reden gebruiken computers zonder ventilator minder stroom en verlagen ze zo de energiekosten. Voor bedrijven die tegelijkertijd een groot aantal computers gebruiken, levert dit al snel redelijk wat besparing op.

Dus indien jij op zoek bent naar een compacte, licht van gewicht en betaalbare PC, dan kan een HYSTOU mini computer van Kabel-Mania elke eurocent meer dan waard zijn!

Waar al die kleine Kabel-Mania mini PC’s wel niet groots in kunnen zijn! Kijk zelf maar even naar wat voor interessante HYSTOU modellen er in onze webshop beschikbaar zijn, om jou hiervan te overtuigen!

HYSTOU