Door het stof gaan is tegenwoordig erg in de mode! Zo ging Apple onlangs door het stof voor het bewust vertragen van oudere iPhones (de zogenaamde ‘batterij-gate’) en ging Mark Zuckerberg zeer recent flink door het stof vanwege de slordige omgang met de gebruikersdata van Facebook.

Natuurlijk kon Mark Zuckerberg op dat moment ook niets anders doen dan diep door het stof gaan, een persoonlijke boetedoening doen en voor de toekomst beterschap te beloven.

Hetzelfde gold vorig jaar voor Volkswagen. Het verontschuldigde zich behoorlijk voor het sjoemelen met de uitstoot van dieselauto’s door grote advertenties te plaatsen met de tekst: ‘Allesbehalve trots op onze nieuwste kleur: schaamrood.’

Zo probeerde Volkswagen, dat daarvoor synoniem stond voor degelijkheid en kon rekenen op een groot klantvertrouwen, het beschadigde vertrouwen van de consument terug te winnen.

Diep door het stof gaan is eigenlijk een prachtige Nederlandstalige uitdrukking en uiteraard, nadat alles weer goedgepraat is en de mogelijke excuses ook behulpzaam zijn geweest, dan lijkt de crisis  weer redelijk te zijn verslagen.

Bovenstaande gebeurtenissen heeft internationaal heel wat stof doen opwaaien en vervolgens ook aanmerkelijk wat stof tot nadenken gegeven. Sterker uit zo’n storm komen kan alleen maar mogelijk zijn door voor adequate oplossingen te kiezen.

Voorkomen is beter dan genezen zegt men ook wel. Dus wanneer alle in de lucht voorkomende kleine deeltjes in jouw leven die laptop van je in het nauw drijven, dan kan er niet anders beoordeeld worden dat preventie de beste keus is voor al dit fijnstof dat opwaait!

Bij i-Mania hebben we om die reden het beste hulpmiddel tegen stof hotspots ontstaan door luchtstromen: universele Enkay anti-stof pluggen van siliconen die er voor zorgen dat al die vervelende stofdeeltjes lekker buiten je laptop blijven.

Deze pluggen zijn niet alleen eenvoudig te installeren en te verwijderen, maar ze zijn nog wasbaar ook!

Bescherm je laptop optimaal tegen stof met Enkay siliconen anti-stof pluggen van i-Mania.nl

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=enkay+siliconen