Geniet van jouw WiFi leven met EDUP!

EDUP biedt jou via Kabel-Mania.nl een efficiëntere werkomgeving en een prettig leven met een EDUP WiFi AP / repeater, WiFi router, WiFi USB adapter, Bluetooth muziekontvanger en ga zo maar door. En een professioneel team en ingenieurs van EDUP bieden jou indien nodig een superieure after-sales service (*).

Thuisnetwerk

Met de toekomst van thuisentertainment dat steeds meer draadvrij wordt, maakt de moderne EDUP familie van thuisnetwerk apparaten gebruik van de allernieuwste technologie, waardoor entertainment en gemak iedere keer weer samenkomen.

Kabel-Mania biedt jou 150Mbps / 300Mbps / 600Mbps / 1200Mbps WiFi-adapters van EDAP aan. Daarnaast hebben we naar keuze WiFi routers en dual-band-routers in het assortiment.

Netwerkuitbreiding

De netwerk uitbreidingsoplossingen van EDUP verhogen snel en eenvoudig jouw netwerkdekking en toegankelijkheid. Jij kan zo eenvoudig het bereik van jouw bestaande draadloze netwerk vergroten.

Plaats de extender gewoon binnen het bereik van de router, het kan vervolgens draadloos verbinding maken met jouw router en zijn signaal versterken plus het uitbreiden naar gebieden die deze zelf niet bereiken kan.

De plug-en-play EDUP EP-AB003 8W 2.4 GHz WiFi Extender werkt zeer gemakkelijk. Je hoeft alleen maar de antenne en de verlengde kabel erop vast te schroeven en het vervolgens aansluiten op een draadloze router. Er is geen stuurprogramma of software nodig!

De EDUP K2 1200Mbps range extender versterkt het draadloze signaal probleemloos naar voorheen onbereikbare of moeilijk te bedraden gebieden.

Door het compacte formaat en het aan de wand gemonteerde ontwerp is het uiterst eenvoudig in gebruik te nemen en behoorlijk flexibel om te verplaatsen.

Met zijn WPS knop kunnen gebruikers onmiddellijk verbinding maken. En dankzij de ‘Smart Signal Indicator’ helpt het prettig bij het vinden van de juiste locatie om deze range extender te plaatsen!

Home entertainment

Met EDUP’s EP-AC1661 Bluetooth muziekontvanger van Kabel-Mania wordt het wel heel eenvoudig om al jouw entertainment te streamen.

Het biedt twee functies in één apparaat: Het kan werken als een AC600 Dual Band USB WiFi adapter en als Bluetooth 4.2 USB dongle.

Dit is perfect voor jouw PC, DVB, TV setop box en andere apparaten die zowel WiFi en Bluetooth nodig hebben!

Kortom, voor een uitmuntend actief draadloos leven ga je uiteraard voor EDUP WiFi producten van Kabel-Mania.nl

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=EDUP

(*) Als je ondersteuning nodig hebt, neem dan gerust contact met EDUP via: [email protected]