Dankzij een lader op zonne-energie kan jij al jouw USB apparaten lekker energierijk houden, zonder afhankelijk te zijn van een netvoeding of een batterij,  terwijl je een fijne duurzame stroombron gebruikt.

Echt zonlicht!

Met zo’n zonnepaneel is uiteraard echt zonlicht nodig. Maar het maakt niet uit of het bewolkt is, want het zijn de UV stralen die deze laders het leven schenken.

Schakel nu al je gadgets heel handig en ver uit de buurt van het stopcontact in met een milieuvriendelijk zonnepaneel van Kabel-Mania.

HAWEEL USB lader

Doe dit bijvoorbeeld met een handige en opvouwbare waterdichte lader van HAWEEL. Het ontvouwt zich van een compact laptopformaat item in een flink krachtig zonnepaneel, waarbij het gewicht meer dan acceptabel is.

Door de voeding hiervan direct op jouw USB apparaat of een powerbank aan te sluiten, zou je deze zelfs in de buitenlucht neer kunnen leggen terwijl je veilig jouw telefoon of zo binnen oplaadt.

Met het grote vermogen verkregen via het directe zonlicht, werkt het als een soort USB stopcontact en kan het meerdere apparaten tegelijkertijd opladen. Ook fijn om te weten is dat HAWEEL hierbij Qualcomm Quick Charge 3.0 en het AFC Protocol van Samsung ondersteunt!

Hulpbron

Mensen kiezen ervoor om een draagbaar zonnepaneel aan te schaffen omdat ze een ongelooflijke handige hulpbron zijn. Reizigers kunnen deze simpel gebruiken om smartphones, tablets of zelfs laptops op te laden.

Veel personen houden van een avontuurlijk leven door hun gedachten te zuiveren in de vrije natuur. Denk bijvoorbeeld aan outdoor activiteiten in de bergen, aan een meer of in het bos.

Overal

Maar wanneer je een watersporter bent, dan kan een zonnepaneel van Kabel-Mania ook flink wat uitkomst bieden. Een zonnepaneel die je op een vaste plaats kan installeren levert jou de gewenste USB stroom op op een plaats waar anders vaak geen stroom bron aanwezig is.

En ondanks dat wij allemaal op zoek willen gaan naar nieuwe fijne outdoor ervaringen, willen we ons veelal alsmede verbinden met de wereld die we even achterlaten en al onze geliefde elektronische apparaten gebruiken om ons ‘avontuurlijke en vrije’ leven te delen met al die mensen van wie we houden.

Comfort

Oordeel hier in het assortiment van Kabel-Mania welk zonnepaneel product jou de meeste comfort kan leveren. Welk zonnepaneel type je zo de gemoedsrust kan aanbieden die jij maar nodig hebt, al wetende dat al jouw geliefde gadgets energiekvol en bedieningsklaar binnen handbereik blijven.

Kabel-Mania biedt jou een energiek en contactvol leven aan!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=zonnepaneel

Bronnen: independent.co.uk & ecotality.com