Raak jij ook altijd dingen kwijt of heb je problemen met het terugvinden van jouw tablet, smartphone of andere gadget? Kabel-Mania is hier met een Bluetooth tracking tag om jou te helpen!

Deze alarm patch is zo klein en licht, dat je deze Bluetooth 4.0 tracking tag aan veel belangrijke dingen kan bevestigen. Dus dat geldt ook voor jouw sleutels, portemonnee of andere belangrijke persoonlijke items.

Smart Anti-lost

Vind jouw gadget simpel wanneer jouw mini tracking tag buiten het veiligheidsbereik is. Het piept automatisch via jouw telefoon om jou te alarmeren. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over weg te gaan zonder die dingen die jij echt nodig hebt.

Bidirectioneel alarm

Maar wanneer jij jouw telefoon per ongeluk achter laat en deze buiten het veiligheidsbereik komt, dan zullen zowel jouw mini Bluetooth tracking tag en je telefoon piepen om jou te alarmeren.

One-Touch zoeken

Vind jouw mini Bluetooth tracking tag simpel door op de ‘Beep’ knop van de bijbehorende APP te drukken. Die zal vervolgens piepen, opdat je hem snel kan vinden.

Locatie indicator

De APP toont op de kaart de locatie waar en wanneer de Bluetooth tracking tag werd losgekoppeld.

Compatibaliteit APP

De bijbehorende APP is compatibel met Android-apparaten die Bluetooth v4.3 of hoger ondersteunen. Het is eveneens compatibel met Apple’s iOS 7 systeem of hoger.

Voor je gemoedsrust

Je spullen terug kunnen vinden wanneer jij denkt het verloren te hebben is geweldig. Maar is het niet beter om het in de eerste gewoon niet kwijt te raken? Deze Bluetooth tracking tag levert je audio-signalen als je zonder je dierbare spullen weggaat.

Met zijn one-touch zoekfunctie, bereikwaarschuwingen en een compact  ontwerp is de Bluetooth tracking tag van Kabel-Mania dan ook meer dan enkel een belangrijke item vinder te noemen: het is namelijk een heerlijke gemoedsrust aanbieder!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=tracking+tag