Welkom bij de info pagina over de bijzondere BOBO X 6 alles in één Nibiru VR ondersteunende Android headset van Kabel-Mania.nl

IMAX bioscoop 3D geluid

In jouw eigen persoonlijke thuisbioscoop simuleert deze X 6 headset het panoramische surround geluid van een IMAX theater.

De onafhankelijke geluidskaart stuurt de grote 50 mm koptelefoon woofers aan om de positie van het geluid precies weer te geven.

Dankzij zijn onafhankelijke DSP chip levert het indrukwekkende geluidseffecten èn biedt het een helder geluid met een krachtige basbeleving.

De X6 detecteert eveneens achtergrondgeluid en zorgt zodoende automatisch voor luisteractiviteit via de ingebouwde microfoon als er rondom de gebruiker geluid is.

HD beeldkwaliteit voor een beter 3D effect

Het 2.5K VR scherm realiseert een IMAX-bioscoopeffect via het lokaal afspelen van video. De HEVC decoder ondersteunt 6K @ 30 fps, 4K @ 60 fps, plus H.264 / VP9-decodering van 4K @ 30 fps.

Het ondersteunt een verversingsfrequentie van 72 Hz bij een beeldresolutie tot 2560 x 1440. Dit alles voor een comfortabele en vloeiende filmervaring.

Enkele specificaties:

  • Processor: ALL WINNER VR9, 1.8 GHz met 4 cores (ondersteuning ATW-vervormingscorrectie)
  • Werkgeheugen: LP DDR3 2GB
  • LCD scherm: 5.5 inch 72Hz (met Flash technologie, er is geen vertraging)
  • Resolutie: 1440 x 2560 met ondersteuning voor 4K
  • Batterij: 3.8V / 4000mAH lithium-polymeerbatterij

Comfortabel en slim design

De BOBO X 6 VR headset is comfortabel te dragen en gemakkelijk instelbaar. Met zijn hoogwaardige zachte PU leren voorvulling voorkomt het effectief lensvervaging.

De ruime binnenruimte is tevens geschikt voor brildragers die bij- of verziend zijn en kan naar behoefte worden aangepast.

Dankzij zijn opvouwbare ontwerp is het gemakkelijk mee te nemen. Het neemt slecht drie seconden in beslag om de hoofdtelefoon op te vouwen.

Ook belangrijk: De sensor gevoeligheid van de BOBO X6 headset is behoorlijk verfijnd, waardoor het elke kleine beweging van het hoofd nauwkeurig zal waarnemen. Je hoofdbeweging en beeld zijn daardoor in synchronisatie, waardoor je geen duizeligheid (vertigo) meer zal voelen, zelfs niet bij langdurig gebruik!

Ben jij er klaar voor? Klaar voor jouw eigen imposante IMAX ervaring met een BOBO X 6 VR headset van Kabel-Mania.nl

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=BOBO+X+6

(*) http://www.inibiru.com/en/vr.html

Apps via: https://play.google.com/store/search?q=nibiru&c=apps