Het is niet ongebruikelijk dat in sommige huizen of gebouwen het TV signaal op één of andere manier geblokkeerd wordt. Dit is soms architectonisch, maar soms ook opdat een huurder mogelijkerwijs hun appartement niet kan aanpassen om de kabels te gebruiken welke nodig zijn om kabeltelevisie door het gehele huis te verspreiden.

Waar een bekabelde oplossing wellicht niet altijd mogelijk is, daar kan een draadloos reddingsmiddel een uitkomst zijn, in de vorm van een draadloze AV zender plus ontvanger van Kabel-Mania.nl

Het werkt in principe op dezelfde manier als een TV antenne van een zendmast, echter in plaats van dat een uitzendstation een signaal uitzendt naar iedereen die een antenne heeft, zal de televisie op de locatie van jouw AV ontvanger de ontvanger zijn van het AV signaal zijn dat jij zelf elders verspreidt.

De draadloze AV zender en ontvanger eenheden verbinden een televisie aan de kabelbox met een speciale zender, welke is gekoppeld aan een ontvanger die aangesloten is op een televisie in een ander deel van jouw huis. Het signaal reist openlijk door de lucht en wordt gedecodeerd door de ontvanger.

Het signaal tussen de zender en de ontvanger bestaat uit een tweerichtingsverkeer, dus kan jij alsmede een afstandsbediening op de ontvanger gebruiken om het kanaal bij de zender aan te passen.

Het maakt gebruik van de veilige 2.4 GHz ISM frequentieband en heeft een bereik van maximaal 150 meter, afhankelijk van mogelijke storing door obstakels. En zolang de zender en ontvanger op hetzelfde kanaal zijn afgestemd, kan één zender tegelijkertijd meerdere ontvangers ondersteunen.

Het draadloze AV zender en ontvanger systeem van Kabel-Mania biedt ondersteuning voor onder meer DVD, DVR, IPTV, CCTV-camera, satellietontvanger, digitale STB en andere AV uitvoerapparaten.

Het heeft een modieus ontwerp, waarvan de ingebouwde hardware eenvoudig en handig plug-and-play werkt, dus zonder software te hoeven installeren!

Geniet nu ook van kristalhelder beeld en geluid op plaatsen waar anders moeilijk een audio visueel signaalontvangst mogelijk is, zoals bijvoorbeeld op zolder, in de kelder of in een tuinhuisje.

Een draadloze HD AV zender plus ontvanger van Kabel-Mania kan soms inderdaad uitkomst bieden, waar het TV-signaal anders niet ontvangen kan worden.

Kabel-Mania.nl helpt jou zo wel héél visueel mee!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=AV+zender+ontvanger

Met wat draadloze hulp van lifewire.com