Verbinding met het internet maken is tegenwoordig een zeer belangrijk aspect van ons leven. Ons werk, onze relaties en vele andere dingen kunnen afhangen van de betrouwbaarheid en snelheid van onze 4G of breedband verbinding.

De wondere wereld van high-tech heeft veel mogelijk gemaakt: het heeft de afstanden tot iedereen in de wereld aangenaam verkort en het stelt ons in staat om ongeacht waar we zijn, toch nog verbonden te kunnen zijn. Een pocket 4G WiFi verbinding is daar een ultiem bewijs van.

Wat is een draagbare pocket 4G WiFi?

Een draagbare WiFi router is een kleine draadloze hotspot die verbinding maakt met het internet via een mobiel netwerk, meestal 4G. Het kan een WiFi signaal uitzenden waarmee ieder WiFi compatibel apparaat met een snelle en veilige verbinding toegang tot het internet kan krijgen.

Als jij ook op zoek bent naar zo’n top draagbare 4G WiFi router, dan helpen wij van Kabel-Mania jou daar graag mee en weten wel zeker dat jij zo’n pocket modem geweldig zult vinden! Er zijn namelijk heel veel voordelen bij het gebruik van een 4G WiFi apparaat om altijd en overal online te blijven!

Er zijn veel voordelen!

Een Pocket WiFi geeft jou een volledige toegang tot het internet. Je hebt zo dus ook toegang tot elke data consumerende applicatie op je smartphone, tablet of computer zoals Facebook, Instagram en Twitter. Het is klein en licht, dus het is zeer comfortabel om met je mee te dragen.

Jij kan het apparaat heel simpel in jouw handtas of zelfs jaszak stoppen en er een ander WiFi apparaat op aansluiten. Met één Pocket WiFi hebben zelfs meerdere apparaten zoals smartphones, tablets of pc’s tegelijkertijd toegang tot het internet.

Plus er zijn zoveel toepassingen voor een draagbare 4G WiFi! Jij kan er e-mails mee ontvangen en verzenden, gebruik maken van internet bellen en jouw sociale netwerken beheren.

Hoe een 4G WiFi router te gebruiken

Dit is heel eenvoudig. Indien jij eenmaal hebt besloten om een ​​mobiele 4G WiFi router te gebruiken, kan je een simkaart met een datapakket uitkiezen en aanschaffen. Stop de simkaart in het modem en volg de activeringsinstructies op om jouw mobiele WiFi met je smartphone, tablet of computer te gebruiken. Binnen enkele ogenblikken ben jij er dan klaar voor om te genieten van je pocket WiFi!

Een 4G pocket WiFi simkaart is in de meeste gevallen prepaid. Zodra jij jouw dataplan verbruikt hebt, kan je het erna altijd weer opwaarderen. Zo zal jij niet verrast worden door mogelijk verborgen extra kosten! Het is super eenvoudig om te krijgen, te betalen, te activeren en ervan te genieten!

Vergeet nogmaals niet dat jij deze WiFi veelal met maximaal 5 apparaten tegelijkertijd kunt delen. Als jij dus met jouw familie of vrienden op pad bent, is dit een perfecte en de goedkoopste manier om verbinding met het internet te maken terwijl jij reist.

Het fijne van een Kabel-Mania 4G WiFi pocket modem is het feit dat deze niet ‘gelockt’ is, wat betekent dat jij er iedere compatibel 4G simkaart in kan stoppen. Dus ook die in het buitenland, wat jou vaak een hoop geld kan besparen bij jouw dataverbruik.

Dus kunnen we uiteindelijk stellen dat vrijheid het grootste voordeel is van een draagbare Kabel-Mania 4G WiFi router. Door een pocket WiFi modem te gebruiken, kan jij gewoon van jouw (online) vakantie genieten zonder hier al teveel moeite voor hoeven te doen. Daarom houden wij van Kabel-Mania van pocket WiFi!

4G