Geen enkele andere technologie zorgt voor het niveau van escapisme dat virtual reality via de 3D VR bril kan bieden.

Wil jij de werkelijkheid ontvluchten door bijvoorbeeld te ervaren omringd te zijn door haaien in een kooi welke diep in het water is ondergedompeld? Oké dan, maar misschien ook niet.

Of je nu een snelle sensatie zoekt of wellicht een wat langzamere, maar even meeslepende ervaring, een virtual reality 3D bril van Kabel-Mania.nl kan dit aanbieden. Zelfs als je over een beperkt budget beschikt.

Een 3D VR bril van Kabel-Mania is zeer licht van gewicht en compact. Bovendien legt het geen druk op jouw neusbrug of ogen. De gadget is ontworpen voor gebruik met (bijna) alle telefoons tussen 3.5 en 6 inch.

Zo’n VR headset is perfect voor beginners omdat het gemakkelijk te bedienen is. Het enige dat je in de meeste gevallen hoeft te is zijn voorklep openen door op een knop op de bovenkant van de headset te drukken, je telefoon instellen, de lenzen van de 3D bril aanpassen om daarna gewoon een film te bekijken of een game spelen.

Een 3D bril is niet alleen compatibel met zowel iOS als Android apparaten, maar het is eveneens ontworpen om een betaalbare, maar toch kwalitatieve VR ervaring aan te bieden.

Er zijn een hoop interessante virtual reality spellen beschikbaar. Hier zijn enkele interessante titels van dit moment:

Het beste voor beginners: Need for Jump VR. Dit spel kan door iedereen worden gespeeld. Door simpele bewegingen te maken kan je de omgeving goed verkennen en over obstakels springen.

Je beste first-person shooter: Flats. Het is een prachtig schietspel die lijkt op een mix van Katamari Damacy en Counter Strike en biedt de beste first-person shooter ervaring die je in budget virtual reality kan verkrijgen.

De beste Sci-Fi game: Galaxy VR. Dit is het ultieme scifi avonturenspel voor jouw 3D VR bril, waarbij spelers hun eigen ruimteschepen besturen en zich bezighouden met vier verschillende basisspeltypen. Spelers kunnen genieten van intense luchtgevechten met andere ruimteschepen, te voet buitenaardse planeten verkennen in FPS stijl, racen door gangen en puzzels oplossen. Wow!

Voor de ultieme ‘Pong’ achtige gameplay: Proton Pulse. Het imiteert hetzelfde spel als Breakout waarbij spelers een bal slaan om bakstenen en andere voorwerpen af te breken. De game zit vol met functies zoals verbluffende mooie neon graphics, intense muziek, intuïtieve controls en meer dan 50 levels.

Het beste voor Puzzle Lovers: Mekorama VR. Is momenteel veruit het beste puzzelspel voor de 3D VR bril. Mekorama VR vereist een slimme geest en een zorgzaam hart om een kleine robot genaamd B door een wereld van raadselachtige en dynamische diorama's te leiden.

Je hoeft echt niet veel geld uit te geven om te kunnen genieten van een geweldige 360 graden HD virtual reality ervaring. Nee hoor, een betaalbare 3D bril van Kabel-Mania.nl volstaat!

https://www.kabel-mania.nl/catalogsearch/result/?cat=0&q=3D+bril